Bapa tinggal!!

Yerr!!! Bapa tinggal!! bukan bapa tunggal yer.. kenapa bapa tinggal? Sebab esok aku dan AMRAFAHAN akan ditinggalkan oleh wife aku sebab dia kena berkursus lagi.. kali ni dia pergi Cherating.. Mula esok sampai hari Sabtu aku akan jadi bapa tinggal lagi!!

Huhuhu... kompom aku bertukar menjadi huru hara bila mama takde nih... macam sebelum nih... Takpelah.... aku terima jer... lagipun bukan tak biasa... saje ngada ngada lebih jer aku nih... Huhuhuhu... Bukan susah pun sekarang nak jaga AMRAFAHAN bila dah besar nih... dah senang sikit laa dari dulu.. dah paham cakap kita, banyak dah boleh buat sendiri... contohnya minum susu sendiri.. makan sendiri.. nak pegang sudu sendiri tu.. tak bagi abah suapkan.. bukak pampers sendiri.. pastu berak kat lantai bilik sendiri... huhuh... pastu abah yang kena cuci sendiri... waaaaa!!!! takpe takpe... small matters jer.. InsyaAllah aku boleh jaga diorang..!!!

Yaaa kita tunggu nanti apa perangai baru dorang nih bila duduk dengan abah dorang nih! yeyy!! huhuhu...

Ulasan

Noriz berkata…
habislah rumah...hihi
selamat jadi Mr.Mama k ;)
[n a j e e b] berkata…
NK JOIN BABYSIT...HEHEHE! n tolong AMRAFAHAN sepahkan umah!! hahaha!
misz myza berkata…
ahahahhaha.. jgn abah join sekaki dgn ank2 sepahkan rumah, sudah la... siap la kalau mama dia balik nnti..
Cik Arda :D berkata…
hahaha...keciann..haha
Mama Kembar 3 berkata…
kerap jugak kena jadi bapa tinggal yer. mama berkursus untuk naik pangkat yer?
Kak Aya berkata…
hmmm kadang-kadang kalau sesekali bagi can suami jadi MR Mama pun best jugak kan?
hanyzaini berkata…
mama kembar 3 : kerap kena keje luar sebab seme nak kena abiskan sebelum bulan puasa.. hmm..nak wat cemana..SYMP

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!