Catatan

Tunjukkan catatan dari November 25, 2012

Arghh!! tak boleh update blog lagi!!

Abah tak boleh nak update blog lagi! Ehhh boleh update! Cuma yang bergambar jer tak boleh upload sebab Abah dapat mesej nih!!

Whoops! You're out of space. You are currently using 100% of your 1 GB quota for photos. Upgrade storage Photos are stored in your Picasa Web Albums account and are included in your 1 GB free quota for photos. Additional storage you purchase is shared between several Google products and is in addition to your free quota. Learn more
Ermm... nampak gaya kena upgrade laa camnih!! huhuhu

Abah kemurungan!!

Imej
Abah rasa murung sejak nak datang kerja pagi tadi.. Masa keluar dari rumah ok lagi.. tapi dah masuk highway tadi baru rasa tak kena. Macam ada sesuatu yang tak lengkap bila nak pergi keje pagi tadi. 
Abah cuba laa ingat-ingat balik dalam kereta, apa benda yang tak best tu... apa yang tertinggal?!! ermm.... apa yer... bila cek smartag ada bawa.. penting woo.. duk Lembah Klang nih boleh sampai tahap wajib kena lalu tol.. bila nak cepat lalu tol kena ada kad touch n go, nak cepat lagi kena ada smartag. Kalau takde jenuh beratur laa kat lane tunai.. walaupun 5 minit lambat tapi masa penting woo.. kalau tak kena bawa kereta laju-laju sebab nak cover balik 5 minit tuh.. huhuhu
Bila Abah cek wallet, ada dalam poket.. penting gak, walaupun pulus tak berapa tebal, yang penting semua mak nenek kad ada dalam tuh! i.c lesen dan lain-lain!!
Bila cek lagi.. baru laa tersedar.. tipon cap ayam laga Abah tertinggal kat rumah! huhuhu.. rasanya pagi tadi macam Abah dah ambil dan pegang, rupa-rupanya cum…

Jumpa geng kembar 3 berblog lagi!!!

Imej
Hai lah... dah tua agaknya Abah nih... terlepas pandang ada satu blog Ummi Kembar 3, baru jumpa tadi.. Ummi Kembar 3 nih ada kembar 3 tak seiras, jadi senanglah nak bezakan! Kalau macam Auni Auni Auni nih... hari-hari Abah salah panggil! Hari-hari kena gelak dengan Mama.. cuma Abah tak cerita dalam blog jer! huhuhu.. kantoi laa kalau cerita hari-hari Abah salah panggil diorang kan!! ehhhh haa.. kan dah tercerita pulak!! hahaha!!!! Ok.. Nama kembar 3 nih Leia (Kakak), Raid (Abang) dan Dhia (Adik). Yang bestnya blog Ummi ni bahasa omputih! jenuh Abah nak paham! hahaha... (paham laa.. tapi buka kamus laa.. hahaha) EEerr... maklumlah.. dulu Abah sekolah kat england depa tak ajaq bahasa omputih nih! hehehe Meh tengok muka diorang yang Abah cilok dari blog Ummi diorang.. jangan marah aaa Ummi!!

Ohh yer! Umur diorang dah 10 bulan pun!!!

Angah buat rumah kat Mama!

Angah memang suka main blok kayu nih! dia pandai susun-susun blok kayu nih. Selalu dia main susun tinggi-tinggi lepas tu panggil Mama ke Abah tunjuk hasil dia. Video ni Angah buat rumah untuk Mama. Ada bakat anak Abah nak jadi Arkitek nih! In sya Allah!