Selasa, 5 Julai 2011

Pagi pagi dah bikin panas!!

As salam, selamat pagi! Pagi ni sebelum pergi kerja dah ada kejadian panasssss berlaku! nak share kat sini macam tak patut.. tapi takpelah... aku share supaya kita dapat pengajaran dari kejadian yang berlaku nih...


Apa yang panas?!!! Tak panas laa.. sajer jer ngada ngada nak bagi tajuk lain dari lain... suka lagi ada laa... Masa ni aku tengah buat susu... dorang start bergaduh ni dari mula aku buat susu sampai laa aku siap buat susu dorang nih... nak tau sebab dorang bergaduh? Sorang nak buka pintu kabinet dapur tu.. sorang lagi nak tutup... bergaduh beriya iya laa... siap tarik tarik tolak tolak... menjerit... aku biarkan aja.. tengok lama sangat bergaduh tak berenti.. aku snap laa gambar... haa hambik!! nanti dorang dah besar tengok gambar dorang bergaduh nih!! hahaha!! suka aku!!! Yang bergaduh ni AF dengan AN.. AH tengah minta susu dengan aku... Memang kelakar laa... saje jer aku biorkan! Abah suka tengok korang bergaduh time korang kecik kecik nih!! kekeke.. kalau dah besar tak mau gaduh gaduh yer!!!


9 ulasan:

Cik Puan Izan❤ berkata...

hehehe...kelakar...comel sungguh...kalo amik video lagi bagus...dah besar baru tau malu...ekkeke...

Huszaini berkata...

Hehehe... tak sempat nak ambill sebab sambil buat susu nih.. hehehe

Aku intan yann brand berkata...

alalala comeiiinyer.. geram aunty nengok

Rai berkata...

haha..sampai meniarap2..meleleh hingus..comel2..

mizzkechique berkata...

haha...kesian diorg bercakaran.. xpasal2 kn snap..

Munna berkata...

hahaha. ada je agenda bapak budak2 tu..,.hehe

ida berkata...

hahahaa, sungguh2 bergaduh tu..napa ek kita suka tengok derang bergaduh..pelik kan hehehe, esok2 depa dah besar harap2 tak gaduh camni...

Noriz berkata...

apa lah yg direbutkan tu ek...hahhaha

Yaati Nor berkata...

abih kuar air mata darah dorang

exabytes unlimited