Catatan

Tunjukkan catatan dari November 14, 2010

Selamat Hari Lahir Sayang Sayang Sayang Abah & Mama!!!

Imej
Pada 13 November 2010 yang lepas, adalah antara hari paling bermakna buat aku sekeluarga, tarikh keramat ni lah yang mencukupkan umur anak-anak-anak kembar aku setahun.

Terasa kejap jer masa berlalu, setahun yang lepas, tapak kaki diorang besar jari telunjuk aku jer, tu baru tapak kaki, jari-jemari diorang lagilah kecil... Sekarang ni Alhamdullilah sihat walafiat diorang... walaupun baru keluar dari hospital putrajaya pada 12 Nov hari tu.. nyaris menyambut birthday kat wad... doktor-doktor dan nurse semua pakat-pakat nak sambut birthday diorang kat wad. Hehehe... Alhamdullilah berkat doa sahabat-sahabat sekalian, maka dapatlah anak-anak aku keluar wad sehari sebelum birthday diorang...

Setahun yang lepas jam 3.07 petang lahirlah Auni Faqihah, 3.09 petang lahirlah Auni Haziqah, 3.10 petang lahirlah Auni Naqibah, semuanya melalui ceasar operation.. err.. betul ke sebutan aku nih.. ahh lantaklah janji bunyi sama...

Teringat aku masa menunggu kat bilik menunggu dewan bedah HPJ tu, aku den…