Abah malas! Kita makan luar jer!

Tajuk jer dah merungkaikan segala galanya.. cewahh ayat... skema ayam betul!! aku rasa ni laa pertama kali selama berblog nih... aku menggunakan perkataan merungkaikan.. korang pernah? hehehe..

Balik dari ambil diorang di taska tadi aku bernekad.. cehh.. hehehe.. malas sebenarnya nak masak untuk AMRAFAHAN.. lagi pun aku bukan reti masak pun nyaaa.. sembang cam terrer masak cam tokey kedai jer.. hehehe.. goreng telur pun hangus... huhuhuhu... jadi sebagai langkah keselamatan.. aku bawa laa anak anak anak anak makan kat luar..

Bila nak bawa makan kat luar nih... perghhhhhhhhhhhhhhh!!!!!! diorang bukan reti duduk diam... si Abang memang tak terkawal laaa... si AF lagi laa.. nak panjat panjat kerusi baby tuh... nasib laa AH dan AN tak nak manjat manjat macam biasa!! kalau tak jenuh....

Aku order nasi goreng cina dengan telur dadar kosong.. nak suap diorang makan.. huhuhu.. boleh laa share makan dengan anak anak...

Sambil suap AFAHAN makan mata tengok si Abang main tolak kerusi kedai tu.. nasib laa kedai biasa pergi.. tokey kedai dah tak kisah.. huhuhu..

Si AF pula nak main langkah langkah baby chair tu.. huhuhu.. sabar jerlahh.. Esok lepak kedai lagi yerr anak anak.. hehehehe...

Haa ni aku ingat yerr... dari kiri AF, AH dan AN..
si AF tu nak berdiri jer atas baby chair tu..


Main langkah langkah dari chair ke chair... huhuhu anak aku nih.. bertuah sungguh! Dulu abah tak macam nih pun.. huhuhu

Faberet abang air laici dan air barli

Haa tu nak panjat meja pula laaa tu!

Si abang suap sendiri nasi

Ulasan

Ini Kisah Tia berkata…
lahhh , macamana nak beza AF AH AN tu . hehee . Tia dah faham dengan url blog ni . AMR mewakili sape ? abang die ek ?
Ini Kisah Tia berkata…
oh , Tia nak masuk bloglist baru tu boleh ? Tia dah komen dekat sana :)
Huszaini berkata…
tia: haah.. ok nanti saya masukkan
suha berkata…
hehe memerlukan kesabaran yg tggi dan tahniah sbb abah mmpu bersabar (^_^)
honey bee berkata…
ofcoz la abh die dulu x langkah dr bby chair ke bby char lain...zaman abh die dulu blom ada bby chair lagi rsnye kot...ahaha
Huszaini berkata…
suha: hihihiih malu ai.. kekeke terima kasih yer... ala.. setiap ibu bapa macam tu la sifatnya.. :)

honey: hehehe abah dia dulu langkah tv hehehehe
Rai berkata…
wahh..hebat ayah amrafahan.. kami yg baru 2 pun mmg elak gila2 makan di kedai. tak terlayan kerenah budak berdua tu..
[n a j e e b] berkata…
hai Tia...eh..termengurat pulak..
AMR = Aqil Muhammad Rayyan.. eh..tolong jawab bagi pihak pulak..
.
.
.
bro...bila mau lepak bro?
phewww 3-3 tak der beza laaaa...
Huszaini berkata…
Rai: heheheh.. kena juga makan luar sebab abah malas..

najeeb: hari ni ko datang selera kita kat presint diplomatik antar ali bistro dan bank rakyat kul 6 pm

MEQA: ada.. nanti kalau jumpa tengok live tengok betul2 mesti ada beza hehehe

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!