Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei 20, 2012

1111 dah!!! Terima kasih!!!

Imej
1111 umpama mewakili setiap seorang anak abah! hehehe.. setakat nih laa.. kot laa tetiba dimasa depan ada rezeki lagi jadi laa 11111... Amin... hehehe.. Err.. Mama ok ke?? hehehe

Terima kasih pada semua pembaca dan follower blog AMRAFAHAN yang tak seberapa nih.. Peace Yo!!




Abah pun tak tau laa kenapa sejak balik dari Umrah nih, kemain malas lagi nak update blog... hadoih.. padahal macam macam cerita dalam kepala otak nih.. InsyaAllah lepas nih Abah lebih rajin kot.. Amin..

Err.. nak bitau korang nih... AMRAFAHAN n the gang dah keluar kat MAJALAH ANIQAH bulan Mei 2012. Tapi ada ayat kat dalam majalah tu yang jadikannya Abah rasa tak best... huhuhu... nantilah Abah cerita yer.. mungkin sebab tu kot.. mood nak update blog takde.. Tapi abah tak salahkan sapa-sapa.. maybe wartawan tu nak sedapkan ayat dan cerita dia.. oklah.. tak mo citer lagi.. rasa tak best nih.. huhuhu... kalau tak sabar nak tunggu abah cerita maybe korang boleh cari sendiri majalah tu dan baca.. maybe korang paham... A…