Ahad, 3 Julai 2011

Beramah mesra dengan geng kembar!


InsyaAllah petang karang kami nak join gathering geng kembar anjuran Group Dunia Kembar di FB. Rasanya lagi ramai dari gathering berkelah hari tu..

Nanti nak jumpa di McD IOI Mall Puchong. Mesti penuh mekdi tu nanti.. Hehehe.. Mesti meriah dan kecoh! Ada antara geng kembar kami pernah jumpa, ada yang baru nak jumpa...

Harap harap event tu berjalan dengan lancar laa... Nanti aku upload gambar kat sini yer!

Location : Lebuh Perdana Timur, Presint 1, 62000 Putrajaya, Federal Territory of Putrajaya,
Posted via Blogaway

3 ulasan:

eddy syrol berkata...

bestnyer ada kembar kan kan kan..

jom terjah..




CERITA YANG DICERITAKAN

suha berkata...

waa bestnya..snap pic bnyk2 tau (^_^)

Mama Kembar 3 berkata...

bestnya!!! sedih tak dapat nak join sbb en suami ada keja, dok umah tp keja opis berlambak di bawak balik nya. cepat cepat upload pics tau!

exabytes unlimited