Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari 3, 2013

Ambulan datang ambil Mama!

Imej
Petang kelmarin Abah dapat mesej dari Mama. Dia beritau dia jatuh tangga tergelincir suruh Abah balik cepat. Abah dapat baca pun selepas sampai rumah lepas parking motor. Tiba-tiba teringat pula nak tengok mesej. Bila baca Abah terus dapatkan Mama, tengok-tengok dia dah terbaring kat tilam tak bergerak tapi tengah cakap dengan telefon laa.. Agaknya cakap dengan opah kot.. 
Bila Abah nak bawa dia pergi hospital dia kata, takpe-takpe takde apa-apa kot... uishhh... maunya tak risau dah jatuh terduduk bahawa woo... lagi laa risau... tambah-tambah lagi ada baby dalam perut Mama tuh.. dah empat bulan dah.. risau wooo... APA!! ada baby dah!! Alamak! kena tuka nama blog ker haah?? hehehehe Abah saje jer tanak cerita sebelum nih sebab Mama pesan jangan tulis kat blog.. tapi memandangkan Mama sendiri dan umumkan kat FB dia.. ahhh Abah nak cerita laa kat sini! hehehe
Ok sambung balik cerita Mama jatuh. Lepas tak tau nak buat apa tu, Abah teringat jiran depan rumah Abah tu seorang jururawat. Abah…

Mama kata mabok-mabok!

Haa... apa yang mabok tu?

Tengok kat sini....


AMRAFAHAN yang berjoget sakan! 
Bukan apa.. dalam FB Mama.. tajuk video nih Mabok2.. itu jer... hehehe



Nota Kaki Abah: Err... kena ker tukar nama blog AMRAFAHAN nih? hehehe belum lagi...