Wednesday, December 14, 2011

Apa laa Abah nih!

Minggu-minggu yang lepas tak ingat berapa minggu dah... Abah bawa AMRAFAHAN pergi klinik, kasihan dekat AH yang batuk-batuk dan muntah. Muntah pun muntah lendir jer.. kasihan dia, kadang-kadang tengah tidur terjaga sebab batuk, sampai merah muka. Kalau tak silap Abah, hari tu hari Ahad dalam pukul 6 lebih.

Malas nak bawa pergi Kecemasan kat Hospital Putrajaya, Abah bawa ke klinik dekat dengan rumah jer.. Yang nak di periksa tu cuma AH jer.. tapi yang lain semua nak mengikut... Haa.. bayangkan macam mana Abah bawa diorang sorang-sorang abah jer!! Huhuhuhu.. nyaris laa jadi tarzan kat area Presint Diplomatik tu.. Nak bawa diorang dari parking kereta ke klinik jaraknya sekangkang kera jer... tapi sangat mencabar minda... yang sorang nak ikut jalan lain.. yang sorang nak ikut jalan lain lagi.. yang sorang nak ikut tangga... hadoihh... nak tak nak kena laa dukung Auni Auni Auni.. suruh si Abang jalan kaki jer.. tak larat nak angkat semua.. tapi kat rumah selalu gak angkat empat empat orang sekaligus.. lebih kurang 45 kilo semuanya!! wahh!! heronya Abah! kekekeke... err.. sambung balik cerita... masa abah suruh diorang masuk kereta tu.. abah tak check pun pakaian diorang.. sampai klinik baru perasan.. yang Auni sorang tu.. pakai baju dengan pampers jer.. seluar tak pakai.. apa laa abah nih!! hehehe..

exabytes unlimited