Catatan

Tunjukkan catatan dari April 13, 2014

Farm in The City tempat yang menyeronokkan!!

Imej
Pada hari Ahad yang lepas 13 April 2014, Abah sekeluarga berpeluang pergi ke Farm In The City (FITC). Sebenarnya memang dah lama teringin nak bawa AMRAFAHAN ke sini. Abah dapat tahu kewujudan tempat nih selepas keluar kat tv tahun sudah. Rupa-rupanya tempat ini dah dibuka pada umum sejak 2 Jun 2012 lagi! Ketinggalan sungguh Abah nih! Hehehe. Ingatkan jauh tempat ni, rupanya dekat jer dengan Putrajaya nih, lebih kurang 20 minit perjalanan. Abah dapat pergi ke sini pun atas jemputan Virtual Malaysia.com bersama blogger-blogger lain seperti Ben Ashaari, Marqis Careno, Mawardi Yunus dan lain-lain yang Abah tak berapa kenal! huhuhu. Haaaa!! Itu yang best nya jadi blogger nih! Free ko! Dapat masuk sini! Hehehe. Terima kasih Virtual Malaysia.com sebab sudi jemput kitorang semua!!

Pada pendapat Abah, FITC satu tempat yang sesuai untuk keluarga dan juga bujang beriadah dan untuk mengenali haiwan-haiwan yang kebanyakkannya ada di kampung-kampung. Macam-macam haiwan ternakan ada, siap boleh bagi…