Selasa, 28 Jun 2011

Segmen : Pencarian Mega Bloglist


kalau anda berminat jom la join
syarat die simple jer semudah a-b-c dan anda sambung lah yer...hehehe

1) letak tajuk Segmen :
Pencarian Mega Bloglist Done!
2) letak header c.z yang biru tuh ( link ke entry ni) Jap Lagi!
3) jawab soalan : sebab anda nak jadi satu daripada "Bloglist Mega"ialah.....sebab nak tambah kenalan di alam blog disamping itu mencari geng kembar yang ada blog!! ( tak lebih daripada 100 pp)
4) letak nama anda dan url blog anda: jap lagi
5) siap...kalau anda rajin ajak2 la kawan join...sama2 kita naik dan menjadi blogger yang berjaya alaa tak sempat dah.. aku punya nih pun tak terlewat sejam 20 minit nih aa... musti kena reject.. tapi aku anto jugak...
6) paste kan url entry anda pada komen entry ni..senarai yang join akan update dari masa ke semasa. jap lagi..
7) segmen tamat akan diberitahu kemudian...cepat3 huhuhu tak sempat tapi nak join jugak!!

*segmen tamat pada 27/06/2011( Senin ) jam 1159 malam

5 ulasan:

Chegu Zubir berkata...

c.z tetap terima walaupun lambat..its ok..tq yer

Huszaini berkata...

terima kasih!! :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

,datang singgah blog ni dari mega bloglist c.z. (^^,)

Huszaini berkata...

terima kasih!

Rai berkata...

alaa..tak dan dah nak join.. baru baca hari ni..sobss..

exabytes unlimited