Kenapa ni?


Kenapa aku tak boleh nak buat new entri kat pc ni? Blogger ada problem ke?

Aku try buat post guna tipon, boleh ke tak masuk ni?

Kalau korang boleh baca entri ni, guna tipon lepas... Tapi guna pc tak lepas... Huhuhu... Tensennya...

Posted via Blogaway

Ulasan

slumberdek berkata…
kawan mengadu masalah sama....tak best la cam ni apa hal ek sbnrnya sapa tau share kar cni k

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!