Khamis, 30 Jun 2011

Berat tak?

Salam petang..

Nak tanya korang laa...


  1. berat tak blog aku nak loading? contoh jawapan: Berat sangat!! Giler Berat!! Ehh tak berat laa!! berat sikit sikit!!
  2. Ambil masa lama tak? contoh jawapan: sejam? 5 minit? 10 mnit? giler lama nak mampuss!!
  3. Korang guna broadband ke streamyx yang blog aku loading lambat? contoh jawapan: aku guna unifi.. tak rasa lambat pun.. huhuhu
Tolong beritau aku yer.. sebab aku taknak berat berat kan blog nih.. nanti korang menyampah nak datang sini..

Aku cek kat Website Speed Test ni macam ok jer.. tapi tak tau laa real test dari korang nih.. sebab hari tu aku guna broadband buka blog aku loadingnya sangat lambat.. huhuhu tu yang nak minta kerjasama korang bitau kat aku blog ni loading cepat ke lambat..

 Segala kerjasama korang amatlah dihargai.. Terima kaseyy!!!

11 ulasan:

iPai berkata...

ok je .. seminit ..

mama syaurah berkata...

skrng dok opis...ok ja seminit...xda la lama sgt

Sharifah Nadzarah berkata...

stakat ni ok jer..dlm seminit dua jer...

Huszaini berkata...

terima kasih! lega dengar.. guna broadband ke?

azwaimran berkata...

ok aje..buka terus nampak gambar..so sila la upload gambar aunis byk2...sy guna streamyx..

cdah berkata...

x berat pon...gune b.band pon ok jer

Rai berkata...

ok je..klik terus keluar gambar auni auni auni..dalam kurang dari seminit terus keluar entry dan lelain..pc opis..

kalau kat rumah tak tau la

suha berkata...

cik suha gune broadben,ok je (^_^)

kalo berat pon sbb kembar bertiga bertenggek atas banner haha gurau je

Kapten Atok berkata...

normal

[n a j e e b] berkata...

nak timbang kati ke kilo?
hahaha~
ok je...guna line PC hok kerajaan biasa2 je.
guna wifi dlm 30s je.

aizamia3 berkata...

kat opis std ok je.. ;) senang nak loading..
kalau kat rumah.. eemm... ai guna berukband hijau (maxis).. kalau nak bukak blog yang banyak gambar amik masa skit, boleh buka tapi kena sabar.. ;)

exabytes unlimited