AMRAFAHAN di taman lagi!

Seronok tengok anak anak aku main kat taman belakang rumah nih!! Berani sungguh dorang nih!!! huhuhu.. aku pula yang risau!! Gambar gambar ni jadi kenangan aku dengan diorang waktu kecil nih... :)




Lagi gambar AMRAFAHAN. Kalau nak besarkan gambar, just click kat gambar tu... :) Aku risau nanti kalau buat semua gambar besar nanti loading jadi lambat.. sebab tu aku kena split kat post nih..













 
 









Berani betul anak aku nih!!

Ulasan

Roza Ami Nanomiya berkata…
haha
lawak lak aksi stunt tu
ummi_khalish berkata…
hehe...mmg berani 3 auni...sungguh cute.....:-)
PutriesNoora berkata…
siap lepas tangan..hehehe...braninyer...=)
the triplets berkata…
comeinyer, seronok tengok diorang main, berani sungguh
Rai berkata…
comelnyaaa...
Mama Zara berkata…
kembar 3 je dah cukup nak meriuhkan playground :)
Kakzakie berkata…
Bestnya kakak lihat mereka bermain. Happening benar rasanya. Kakak rasa mesti siapa yg ada di situ mesti dok perhati 3 comel ini kan...
qilah berkata…
nape comel sgt auni auni auni nie? geram la.kalau la dpt jumpaaaaaa.
Pandai si abg jage adik2nyer..

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!