Gaya Auni Auni Auni tidur part 2

Suka aku tengok gaya anak-anak aku tidur... macam-macam pesen!! Kelakar pun ada! Hehehe... Ni masa cuti hari sabtu lepas. Masa aku jadi ultraman ehh.. babysitter hari tu! Sebelum mandikan dia orang aku saja je snap gambar dia orang dulu! hahaha... bila lagi kan! Nanti bila dia orang dah besar biar dia orang tengok gambar nih! Mesti hangin jer dengan aku! Ampunkan Abah! Auni Auni Auni!!! :)
Gaya Tidur part 1 klik sini


Dah siang pun! Cerah dah! Bangun!!

Ni baru mengeliat nak bangun! Sedar aku masuk bilik! Hehehe

Yang suka tidur separuh tilam separuh lantai tu Auni Naqibah, yang melintang kat tengah tu Auni Haziqah yang atas bantal tu Auni Faqihah.. Si Abang dah bangun awal dok tengok tv kat bawah.



Ulasan

Suliana berkata…
hehe.. anak2 dara tido bersepah.. hehe
~ yus ~ berkata…
hihi..comel betul gaya tidur mereka...
hanyzaini berkata…
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
cumel2 blaka tngk lepa ni...walau pun mcm2 pesen lepa tido...
Faa Niza berkata…
comel gila!!! nak sorang boleh ta?? ahaha
Farhana Sahri berkata…
macam2 gaya...comel lak 2...xnmpk beza..
eT berkata…
hehe...chumel la auni3...neh...
pinjam sehari leh x kak?
Huszaini berkata…
Su: hehehe biasa aa.. belum belajar kontrol cun!

yus: hehehe.. kadang2 kesian juga.. angkat alihkan diorang.. tapi terjaga pula lepas tu.. tu yg kadang2 bior jer

Lady: kita dulu macam mana ekk? sbb mak bapak kita tak amik gambar cam kita skg nih?!! hehehehe

Faa: comel jer! tak gila tau kekeke! nak tengok boleh nak amik tak boleh! hehehe

Farhana: sekali imbas memang sama...

et: err... pinjam tak boleh datang rumah main dengan diorang boleh! hehehe
de' Elle Norizi berkata…
auni tidur byk pesen..suka!

#sy tag awak kt contest ini,
http://lunazahra.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-cantik-comel-dan.html
Sricahaya berkata…
satu tilam tu mmg khas utk dorang bertiga kan..tak de can org lain nak duk situ..hehehe
Huszaini berkata…
dEN: tq yer! insyaAllah akan dibuat

SC: haah.. tapi biasa share dengan mama dia.. abah n aqil tidur tilam sebelah...

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!