Selasa, 18 Januari 2011

AKU INI LELAKI .. LELAKI INI ?



Ringkasnya siapa nak join klik sini
Ok kita mula..

Pendapat aku mengenai wanita masa kini mungkin sama mungkin berbeza dengan lelaki lain.. Citarasa aku yang sedap mata memandang natural beauty lah.. macam wife aku (dah ada wife kena la up dia kan! hehehe) dulu masa mengorat dia, dia mana reti sangat pakai mekap ni.. hehehe simple tapi menarik! Sekarang dah terrer tapi still simple and menarik!

Wanita pilihan aku sudah tentunya macam isteri aku! Allah lebih tahu sebab kenapa kita dijodohkan dengan seseorang itu kan?!!! Betul tak?! Ada sebab laa kenapa Allah tak jodohkan kita dengan ex awek kita kan? Semua tu rahsia Allah.. kena redha apa yang terjadi..
Dulu aku angau dengan.. 
  1. Siti Nurhaliza.. lepas dia kawin rasa macam tak best nak suka dia. kekeke... jeles nih!!
  2. Nurul Shuhada Nurul Ain.. sebab aku bet dengan member aku dulu dia menang pertandingan pengacara Nona ke hapa tah.. tak ingat aa.. Sekali aku betul daa.. kalah member aku tu.. Lepas tu..
  3. Lisa Surihani.. waa.... angau-angau.. oh lisa.. kekekee... takpe-takpe wife aku tak jeles.. jenuh nak bagi dia jeles...  
Ni lah gambar mereka-mereka ni yer.. semua gambar-gambar ini adalah sumbangan en google sekian terima kasih..

Siti Nurhaliza

Nurul Syuhada Nurul Ain

Lisa Surihani

Tan Sri Dr Zeti Akhtar Aziz

Wanita berjaya aku suka Tokoh Maal Hijrah 2010 Gabenor Bank Negara Tan Sri Dr Zeti Akhtar Aziz dan ibu yang berjaya besarkan anak-anak dia yang ramai lepas tu semua anak dia berjaya... aku lupa aa.. siapa nama dia.. Dia orang ni patut dicontohi oleh gadis-gadis atau wanita-wanita zaman sekarang.. Susah woo nak jumpa.. hehehe

Nasihat aku kepada gadis-gadis sekarang,
  1. Jangan pakai seksi-seksi 
  2. Kalau bergambar tak buat kembung dan muncung mulut tak boleh ke? hehehe
  3. Sayangi keluarga dan diri sendiri
  4. Jangan tinggal solat kerana solat itu tiang agama
  5. Jangan marah-marah kalau baca entri ni yer!
Sekian terima kasih...

Letak header blog BEN ASHAARI
Tajuk AKU INI LELAKI .. LELAKI INI ? dan linkkan ke entri ini ..
Pendapat anda mengenai wanita masa kini .. Citarasa anda ? Wanita pilihan anda .... Wanita yang berjaya , yang patut dicontohi oleh wanita sekarang pada pendapat anda .. Semua ini tidak kurang dari 100 patah perkataan ..
Nasihat untuk anak anak gadis zaman sekarang ..
Sila tinggalkan url entri anda di ruangan komen...

Tarikh tutup ? Tengah malam ni.. Apa lagi ???

12 ulasan:

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ berkata...

salam.. sangat menarik entry awak.. hehehe..

forever love berkata...

wah..nape ramai laki minat lisa erk..tp sy pun minat lisa juga..hehe

Huszaini berkata...

CMF: tq yer!

FL: mungkin sebab natural beauty!

Farhana Sahri berkata...

ske 3 org artis kt ats 2....cntik n bgus

gaung berkata...

tu la..apa gaya entah. buat muka, pii kembung ambik gambar...

Huszaini berkata...

FS: yup! setuju! n comel! n cun! hahaha

gaung: kan kan kan!! hahaha

sicomot-comel berkata...

nice entri...suka!:)

bab2 bergambar mcm gaya tu...klakar la pulak..haha *tp tu la hakikat kan?

p/s: kem slm wife..haha..

p/s/s: Comelnye..kembar tiga..huhu

MiSzy DiaN berkata...

hahahah...
suka entry nie..best2..
kalu gmbr jgn muncungkn bibir tu erk..hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

hehehe xde kembung2..haha tq advise ..insyaAllah

Abhamz berkata...

salam, tahniah anda tersenarai awal dlm segmen En Ben yg gempak tu...

sissyira berkata...

salam perkenalan dari BA, follow disini...


antara banyak2 wanita di atas, siapa yang layak untuk dicontohi....


pengajaran penting, wanita adalah fitnah yang palins dasyat pada akhir zaman.

yad'z berkata...

kelakar lah muka lica... hahaha.. shomelll

exabytes unlimited