Ahad, 16 Januari 2011

Penat gilos!!

Hai! kekeke macam citer P.Ramlee lak!!

Tadi baru balik dari Pasar Karat Stadium Shah Alam... Best dan penat! Auni Auni Auni dan Abang Aqil sumer flat!
Baru bangun tidur! Dari Shah Alam ke Putrajaya tidur jer! Penat!

AN jer yang celik biji mata dia! Sebab dia dah tidur dulu

Sampai rumah rehat jap kat sofa... lepas tu terlelap... Tapi seronok tolong orang berniaga ni! Macam-macam orang kita jumpa! Lepas tu kena pandai la untuk tawar menawar!

Kalau pergi pasar karat ni, aku suka makanan dia.. banyak pilihan! Aku suka roti jala! ada satu kedai tu buat roti jala jer! Kuah kari ayam dan kuah durian! Mabeles! Lepak tu makan roti bom dan murtabak! Pueh hati! Lagi.. sup gear box makan dengan mee hoon sup! perghh!! Superb!!

Tapi hari ni tak sempat makan apa-apa..  sempat minum air ambra (amra- mana satu tah betul?) jer! Tau tak air ambra tu apa? air buah kedondong lepas tu campur dengan asam boi! pergghh!! sedap gilo! tapi tak boleh lawan kat kampung aku kat Tanjung Tualang, Perak! Sedap pekat melekat! memang tak jumpa kat mana-mana lah!!

Air ambra / amra Tanjung Tualang : Tq Nona!



Okeh lah... nak rehat.. hati tengah panas nih...

6 ulasan:

nur aisya humaira berkata...

alahai,camne laa tu susun dlm kete...

S.U.F.E.E.N.A.N berkata...

Patutler..gilos pun tak penat macam ni..hehehe..sowi gurau jerk..kang meletup lak ati orang yg sdg panas tu..!:)

err..await plak panas ati tu..story sikit..

||aLeaSaRa|| berkata...

apa?roti jala?my fav tu!tak kira raya ke hari biasa ke mesti nak pulun roti jala.nagn kari plg fav..kuah durian..ok gak!waaa...lapo ni..

anakibu berkata...

kembar 3 pun x boleh nak susun baby seat sekali gus...huhuhuhuuhuhu

Sricahaya berkata...

baiknya dia..duk diam dalam seat tu..

free'z berkata...

salam...
blog yang menarik untuk dibaca..
sini ader blog kembar yang selalu saya ikuti :-

http://blog.tripletsplusone.com

exabytes unlimited