Mandi laut lagi!

Hari ni nak bawa AMRAFAHAN mandi laut lagi! Kali ni pergi ramai-ramai dengan keluarga sepupu aku.

Kita orang buat pot luck jer... Aku buat errr bukan aku buat... wife aku buat... ayam bakar berempah dan black pepper tapi tak bakar lagi laa.. nanti sampai sana baru bakar... cuma perap ayam jer dulu, lepas buat coleslaw lepas tu buat sandwich sardin dan telur. Tempat bakar, khemah dan tikar pun bawa juga!

Sekarang ni tengah nak siap-siap barang nak susun dalam kereta. Malam tadi dah masukkan sikit... pagi ni nak sumbat lagi!

Tempat yang aku pergi ni seperti biasa laa kat Port Dickson tapi kali ni kat pantai poli, dekat dengan KAYNS Resort. Hari tu kat dengan Petronas yang sebelah Bangi Kopitiam tu.. Batu berapa tah? Aku tak ingat aa... Ini kali kedua laa Auni Auni Auni jumpa lain! Kali ni bawa pelampung saja nak bagi main kat air dalam sikit... harap-harap Auni Auni Auni tak menangis lagi laa...

Errmm.... kenapa PD lagi? Pergi dekat-dekat sudah! Janji hati senang dan gumbira! Hehehe... Kang kalau pergi Manukan ker Sipadan ker banyak lak kos nya! hehehe...

Oklah nanti aku update lagi!

Ni lah antara barang-barang yang dah siap nak bawa pergi PD. Hooo yeahh!!



Ada khemah, arang, tikar, tempat bakar dan ehem ehem...


Perapan ayam black pepper

Coleslaw
 Coleslaw ni aku terlibat dalam pembuatannya tau! Kekeke nak nama juga! Aku tukang parut jer! Hehehe

Perapan Ayam berempah


Ulasan

ADEEYA berkata…
OMG oMG lama gila dah tak pergi PD the last time was last year :/ hm, seronok kann especially bila ada kids :D hehehee
anakibu berkata…
dah lamer tak kelaut....
erienz berkata…
seronknya bwak abg dan kembar gi laut...
PangkahBulat berkata…
Sorry ganggu..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!