Orang putih nyanyi lagu Kau Ilhamku Man Bai



Tadi aku tengok FB wife aku (Tq yer Sayang!), aku tertarik ada satu link video ni!

Lepas tu aku google laa... rupanya dia pernah duduk kat Kuching Sarawak. Nama mamat ni Ben Bradshaw a.k.a Bacha a.k.a Gigi Putih.

Dalam video ni dia menyanyi lagu Man Bai, Kau Ilhamku dan ajar sebutan yang betul dalam bahasa Inggeris ikut slang Amerika.

Menarik aa...  ada banyak video dia.. ni yang aku tengok tadi...



Ni cara sebutan slang Amerika



Ini kelakar! Belajar mengorat!


Selamat melayan!

Ulasan

deAnza-wAnda berkata…
hahaha... da tgk... interesting...
man yusoef berkata…
yang ajar slang Amerika tu...paling suke part..tak de!!..hahahah..lwak btol diorg ni

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!