Ahad, 16 Januari 2011

Pergi Pasar Karat!

Pagi-pagi lagi aku dah bangun... nak pergi pasar karat kat Stadium Shah Alam.. Best woo.. macam-macam ada...

Si Aqil pagi-pagi dah bangun kejut aku minta susu dengan nak tengok TV. Lepas aku cakap nak ikut abah tak pergi tempat Pak Teh (sepupu aku berniaga kat situ) terus bangun, suruh mandi laju jer masuk bilik air... tapi bila mandi nangis... tak nak mandi... kekeke... sejuk kot air... elok-elok mandi kat bilik air bawah ke angkat dia ke bilik air atas pula! Nak mandikan air panas.. sebab kat bilik air atas ada water heater. Tapi pun nangis juga! Hohoho... apa lagi! Mandi secara paksaan aa.. kekeke... lepas mandi pun nangis lagi... nak pakai pampers kat bawah pula! Aku layan jer lah.. lepas aku siap-siapkan dia..

Ni lah hasilnya... hehehe...


Happy jer dapat ikut abah!

Aku pergi pasar karat ni pagi-pagi sebab tolong sepupu aku berniaga... seronok woo.. jumpa macam-macam customer... sempat update sebelum keluar rumah!

Siapa-siapa nak beli towel 100% cotton meh ler datang ke tapak kami... InsyaAllah murah! no tapak... err...  3xx tak ingat aa.. hehehe... maaf yer.. tapak kami dekat dengan Giant. Depan lorong kami orang berniaga aksesersi <<-- macam mana eja aa? aku tak reti aa!! aksersori macam getah rambut klip rambut subang dan seumpamanya aa.. susah nak cerita.. kekeke

Jemput datang yer!

7 ulasan:

anakibu berkata...

ermmm x penah tgk lagi pasar karat.....mcm maner erkkk


'kembar 3'

@e_da berkata...

bestnya dahlama x g sana..kena pegi awal kalau tak parking penuh dan panas..

Mat Ganu berkata...

last week baru pergi...heheeh

Mama Kembar 3 berkata...

tak pernah pegi situ, mesti best kan? kalau mama pi mau rambang mata tgk semua benda hehehe

Huszaini berkata...

best!!! tapi kena pergi awal, nnt parking susah pastu kesian kat budak2 panas..

ayien78 berkata...

kalau bawak anak2 sure haru.... camne ler u hangkut semua ekkk ..anak2 ayien ni kalau angkut sure ada pengumuman anak hilang...merata dia rayau ..melalak toksah citerlaaa

Mama AqiL berkata...

Salam..

tak pernah dgr dan pergi pun PASAR KaRAT nie..lepas nie leh ajak hubby terjah...

Opppss..towel tue kena beli kat situ jea ker..takleh beli direct kat encik ker...

exabytes unlimited