Sabtu, 18 Jun 2011

Surat dah sampai dahh...

Alhamdullillah  surat tawaran kerja aku dah sampai.. Seminggu dua ni berdebar debar tunggu surat tu.. Akhirnya sampai juga.. Banyak nak kena setelkan nih.. huhuhuhuu.. Nebes aku semasa interview dulu akhirnya berbalas.. Alhamdullilah syukur kepada Allah.. rezeki anak anak nih..

Tapi tak tau lagi bila lapor diri sebab kena tunggu surat dari kementerian sumber dahulu... Maybe sebulan dari sekarang sebab kena siapkan medical check up dulu.



Sekadar untuk simpanan dan kenangan aku...

klik untuk besorkan..

12 ulasan:

Chegu Zubir berkata...

tahniah3..semoga sukses selalu dan menjadi pekerja yang terbaik

jom singgah
C.z Kembali

Rtp Farra Arisha berkata...

:) congratss ya, and goodluck :)

Huszaini berkata...

Terima kasih CZ n RFA! terima kasih!!

suha berkata...

Alhamdulillah,rezeki anak (^_^)
keje betul2,ingat anak2 hehehe

Huszaini berkata...

tima kasih suhaa! ::) baaiikkk ssaya inggat...

cik Jue Aka Ibu Farisyah berkata...

tahniah..adik cik jue pi gak temuduga nie...tapi x dapat..dia sorang je perempuan masa temuduga tue...

Mama Kembar 3 berkata...

again, congrats! dah tau ke kat mana plak opis nya nnt?

nyanyisunyi berkata...

Assalam..salam kenal..
tahniah..itulah rezeki anak2..so jgn ada yg kata bila ada anak hidup makin sempit...

Mama AqiL berkata...

TAHNIAH...Abah AMrafahan

Pustaka NurIman berkata...

tahniah...bekerjalah dgn seikhlasnya. moga ia dikira sbg satu ibadah

Rai berkata...

tahniah..semoga success di tempat kerja baru!

Huszaini berkata...

Cik jue: terima kasih. InsyaAllah ada rezeki lain tu..

MK3: hehehe terima kasih. kalau HQ kat putrajya gak.. sblh bangunan skg nih.. tapi kalau dia hantar state tak tau kemana lagi..

nyanyisunyi: salam kenal terima kasih :) betul tu.. rezeki tu Allah yg beri

mama aqil: terima kasih. bila nak bawa AI jumpa AMR? hehehe

Pustaka NUriman: terima kasih InsyaAllah

Rai: terima kasih!! :)

exabytes unlimited