Peace sign cara Auni Auni Auni!

Auni Auni Auni sekarang dah pandai buat peace sign.. meh kita tengok peace sign cara dorang.. malam tadi baru dapat gambar nih.. hehehe

AF peace guna 5 jari!


AN nak buat guna kiri dan kanan tangan dia

AH tunjuk penumbuk.. hehehe

Ulasan

hanyzaini berkata…
edit edit...
tebalik le caption utk gambar tu..
susunan dah betul..so 2nd pic is AH n 3rd pic is AN..
sekian harap maklum..
miahhahaha...sambil gelak guling guling..
Huszaini berkata…
ye ker??!!! betullah nih... 2nd pic AN lah... 3rd pic AH.. cuber tengok betul2?
Huszaini berkata…
AN kan ada tanda luka kat hidung.. apa raa mama dia nih.. bleh lupa... mia ahahhahahahahaha
hanyzaini berkata…
mama kan kat depan dorang semalam... saksi depan kejadian..
besides, haziqah ni..muka dier lain macam punya MANIS ok..thats why opah n uncle aid panggil dia PRETTY,
faqihah: Gebu
haziqah: pretty
naqibah: engineer
[n a j e e b] berkata…
wahahaha...
bukan gelak tgok gmbr tp gelak tgok komen mama n abah! LOL!
honey bee berkata…
i trust their mom...
sbb spnjng sy bc blog ni abahnye msih ade kompius2 ag....ahaha
Pak cik huszaini sila buat kajian t'hdp muka ank anda...
p/s: sngaje tulis pkcik supaya terasa diriku lebih muda...muahaha
Huszaini berkata…
najib: hehehe.. kalii ni mama dia salah.. yeyyy akhirnya!!!

honey bee: kali ni mama dia salah tau! mama dia pun skg nih dah pandai salah juga.. bukan sekali dah banyak kali dah.. dulu selalu kutuk2 pakcik nih huhuhu.,. tapi makcik tu skg dah silap gak...

moral of the story.. sila jangan kutuk suami sendiri.. kekekeke

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!