Isnin, 13 Jun 2011

Entri berniat jahat!

Tujuan entri jahat ini adalah untuk menjeleskan anak buah aku Daus bin Pawi.

Idut, sila jeles yer, pak long dan mak long makan mee rebus tulang pula kat tempat yang sama!!

Sekian selamat menjeles!!!

Yang jahat,
Pak Long

Kekeekeke














Published with Blogger-droid v1.7.1

7 ulasan:

cikbintang berkata...

pergh..terliuq!!

Rai berkata...

tu diaa...licin..nasib baik tulang tu tak boleh telan..kalau tak tak tinggal apa..hehehe..

note: tiap kali bukak page ni nampak gambar auni bertiga mesti teringat kat anak dara di rumah.. tak dapat dibayangkan kalau ada 3 anak dara tu..pengsann..hahaha

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

bukannya ank buah yg jeles...kakD pun jeles jg ni....memang menggoda sehhh..

Aimi dan Pakcik Hashim berkata...

pergh. blh lg sedut2 tulang yer

MamaFarhan berkata...

hadoiii meleleh air liur... kat gerai mana ni? sedap yer..

Izan Ishak berkata...

entry tak menahan...lapar..lapar...

suha berkata...

kalo idut xjeles,cik suha tetap jeles (^_^)

exabytes unlimited