Nak berhimpit himpit!

Selamat pagi!! Aku baru perasan yang Amrafahan ni suka tidur berhimpit himpit sesama diorang antara aku dengan wife.

Biasanya Auni Auni Auni akan tidur selepas maghrib, dapat minum susu diorang tidur sendiri bertiga tiga... Abang join lambat sikit sebab nak tengok kartun dulu baru tidur.. Jadi biasanya dorang tidur dalam 1 tilam queen yang aku letak sebelah tilam aku.

Bila aku, wife dan abang tidur kat tilam satu lagi, auni auni auni akan bangun dan menyelit antara aku dan wife.. Semuanya nak tidur sebelah abah dengan mama jadi ada laa yang kena hempap sesama sendiri.. Yang kena hempap tu meraung raung yang menghempap tu buat tak tau jer.. Janji boleh tidur menyelit... Huhuhu... Nak tak nak kena gak aku bangun pujuk... Letak auni atas badan aku, tepuk tepuk bontot pujuk dulu.. Baru diam...

Dah tiga empat malam macam nih... Sian abah.. Nak peluk mama pun tak boleh.. Huhuhuhu...

Aku dan wife tengah plan nak asingkan tempat tidur diorang... Tapi masih gagal... Huhuhu... Macam mana ekk?! Suka tengok cara Mama Kembar 3 handle hero hero hero nya itu... Mama Kembar 3, nak tips boleh?
Published with Blogger-droid v1.7.1

Ulasan

Rai berkata…
anak kembar 3 sister in law tu dia asingkan tidur kat bilik lain.. tak sure initially dia buat macam mana..
mashi berkata…
bila auni3 dah tido nyenyak, angkat diaorang tido semula kat tempat diaorang...letak bantal kiri dan kanan...biar auni3 rasa comfort..=)))
Yaati Nor berkata…
haah betul cakap mashi tu..saya buat mcm tu kat zahra..extend tilam kita..tapi katil zahra sofa 2 tu je..apa semua kena tegas la..klu kita dah buat mcm tu dorg mst kena ikut..tak pon buat mcm mama kembar 3 tapi buat bilik dia cantik2..tukar cat bagai..kena invest sket la..dah buat dorg mst kena tido bilik dorg..
suha berkata…
hehe takde petua nak bg tp sgt sian sbb xde peluang nk brmnje haha (^_^)
Sharifah Nadzarah berkata…
ABAH AUNI3..XPELAH AUNI3..KECIK LAGI MASIH NAK BERMANJA2..ANAK SY YG BESO TU PUN MASIH MENYELIT2 GAK..(TENGAH CARIK TIPS JUGAK NI KIKIKI)

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!