Rabu, 15 Jun 2011

Aku suka entri nih... suka sangatt!!

"tengok mak bapak kita dulu dulu..rileks je..takde pun kena menari tiang bagai, bahagia je sampai tua ni haa"
Ko nampak ke mak kau buat apa dalam bilik depan bapak kau..tah tah dedulu mak kau siap menari zapin depan bapak kau, mana kau tau?? ini la dinamakan, "teknik mencuri dari pandangan anak".. Tengok, sampai sekarnag pun kau tak tau kan?



Aku dah menjadi seronok baca blog dia... entri penuh meh baca kat sini

Positif thinking ok!!

7 ulasan:

Cik Puan Nurul berkata...

hahhha tau dahh sape punyee..amboi nora ramai norrr minat ngn hasil penulisan mung jgn xtau aaron ajis pun dah baca blog dia tau hahaha

Rai berkata...

walau pun aku faham apa yg cuba sampaikan saya masih lagi kurang bersetuju dengan statement yang sangat tidak islamic dari puan tersebut.

baca dah blog tu..menarik kann..

tau pun dari sini..hehehe..

Bonda Adam berkata...

nak join geng mak kembar jugak..selamat kenal...

camne la jaga anak kembar tiga ni ek..mencabar sungguh. sy kembar dua pun aduhai....

:|: TinTa Kibod :|: berkata...

haha..
tinggi lg la trafik kak nowa!
dan tinggi juga ongkosnya!

Mama Zara berkata...

dah lama follow blog kak nowa tu, memang entry nya sangat2 santai dan bermakna. tapi ramai gak meroyan tak leh nak terima :)

*Miss Geli^ berkata...

time kasey..

saya misti pileyyy..hahahah

[n a j e e b] berkata...

ahahaha..ahkak geli kena lanjer ai kopok ikan sebab pomot blog akak kat abg aseng ni.. <3

exabytes unlimited