Ahad, 12 Jun 2011

Mana nak cari nih??

Mama nak makan tom yam putih seafood.. mana aku nak cari yang sedap sedap area Putrajaya / Sungai Merab / Bandar Baru Bangi nih?? Korang ada cadangan tempat yang best bestest tak?? Bukan tom yam yang merah tu.. yang putih punya... Yang macam dalam gambar nih >>

Gambar di cilok dari sini. Pinjam yer Kak Long.. sedap nampak gambar nih!! Hehehe

Sekarang nih mama tengah melepek kepeningan akibat migrain.. tu yang usaha juga nak cari nih.. Kat Putrajaya ada satu restoran nama dia Restoran Selera Kita kat Presint Diplomatik tu sedap dia punya masakan sebab tukang masak dia memang dari Patani.. tapi hari Ahad nih tutup pula... hermmmm... mana ekkk nak cari nih??!!

6 ulasan:

cikbintang berkata...

larh ciannye mama...
erm kalo tomyam putih ni...
besanye xgna perisa..
yg ni gna bhn biasa je

Nur Aini berkata...

chakri express alamanda...mmg pueh hari en.huszaini...cube le...boleh request nak tomyam puteh or merah

Huszaini berkata...

cikbintang: haah kan.. wife pun kata macam tu

nur aini: ooo baru tau.. tak penah pergi.. InsyaAllah nak try laaa tq yer nur aini

~: nisa :~ berkata...

Eerrr... mcm ngidam je Hany...

Sharifah Nadzarah berkata...

mama auni3 ngidam ker..hihihi

Aimi dan Pakcik Hashim berkata...

aku pun suka putih punya
yg ada campur santan pun x suka

exabytes unlimited