Jom undi AMRAFAHAN!!

Assalammualaikum dan salam sejahtera pada korang semua!

Aku dengan rasa rendah diri memohon korang korang semua untuk mengundi AMRAFAHAN di page Facebook A.K SONz COLLECTIONs.

Wife aku ada masuk CONTEST BABY / TODDLER WITH PARENT di page A.K SONz COLLECTIONs. Kalau korang nak join  pon boleh sebab tarikh tutup dia sehingga 30 Jun 2011. Nanti kalau korang dah join, beritau aku kat komen nih.. nanti aku undi korang pula! OK tak??!!! Bolehkan?!! Korang nak join terus jer pergi page A.K SONz COLLECTIONs ni!!

Cara cara nak undi ialah.. 


  1. LIKE page A.K SONz COLLECTIONs lepas tu
  2. LIKE pula kat gambar AMRAFAHAN nih!! Klik Sini!!
Senang jer!! Meh la kita tolong menolong antara satu sama lain  yer!! Hee...

Gambar yang dipertaruhkan


Gambar  ni di ambil semasa berkelah dengan geng kembar kali ke  2 di Putrajaya

Syarat syarat nak join

BABY / TODDLER WITH PARENTS CONTEST

SYARAT² PENYERTAAN

1. send ur baby / toddler pic with parent ( dad / mom ) to our wall ( A.K SONz COLLECTIONs)

2. send it with :
- PARENTS NAME
- BABY / TODDLER NAME
- BABY / TODDLER D.O.B

3. promote ur picture

4. contest will start from 13 JUNE 2011 until 30 JUNE 2011
5. age from 0 month - 5 years
PRIZE :
1. 1ST PLACE
2. 2ND PLACE
3. 3RD PLACE
4. 4TH PLACE
5. 5TH PLACE

Ulasan

Mama Kembar 3 berkata…
dah like dah, good luck!
:|: TinTa Kibod :|: berkata…
haritu pacik like contest anak i kan..
tiba masanya membalas budi..
haha..
nt i like..okeh!!

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!