Vlog Mat Gebu dedah siapa Mat Gebu sebenarnya!!

Salam malam, hehehe.. tajuk asal boleh... jangan marah aa...

Walaupun aku tak kenal mat gebu, tapi aku suka masuk blog dia. Tengok gambar-gambar masakan dia pergghhh mabeles!! Lapar siot!

Mat Gebu dengan identiti rahsianya, cuma terkenal dengan tiffin birunya.. Vlog dia sedikit sebanyak mendedahkan siapa itu mat gebu. Ditemuramah oleh Bro Ben Ashaari yang katanya demam masa tu.. err.. macam tak demam pun Ben?! Dah segar ekk sebab makan dulu dari yang lain! Hehehehe...

Vlog ini telah dibuat di rumah Mat Gebu di Sedenak Johor, weiii orang kampung den nih!! hehehe dan dan nak mengaku orang kampung!! Hehehehe... Nak tau laporan lengkap vlog mat gebu ni boleh terjah Citarasa Rinduan, dulu masa belajar, report aku pun tak complete macam nih.. hehehehe dengar-dengar ada aksi percintaan kat Sedenak... huhuhu... siapa laa yang bertuah tu!! Hehehee... dah boleh agak sebelum dia orang jumpa kat Sedenak, Rumah mat gebu saksi kepada segala-galanya.. hehehe

Ok untuk Mat Gebu,
Semoga Mat Gebu terus berjaya dalam bidangnya terutama masakan dan blogging! Meh kita layan Vlog Mat Gebu!! Dapatkan tips-tips yang berguna dari situ!! Kena cari.. jangan nak kena suap jer.. hehehe





**Pada yang nak join next gathering dengan geng kembar bolehlah undi kat sebelah kanan atas tu yer.. Terima kasih yer!!! Tempat gathering kat sini!

Ulasan

Citarasa Rinduan berkata…
papa kembar--
jangan tak tau..ayu nie pemidato dari sekolah ke poli.,,hahahha

PS: jom layan sama2 vlog...banyak tips dikongsi..
Sunah Mohammad berkata…
ops! hahaha~ ade referral url rupenye kat sini...:D
syahir berkata…
suka benor mat gebu ni pakai baju kaler merah. salam perkenalan.
*Arr berkata…
ingat mat gebu ni chef ismail :3

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!