BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

Kenapa aku letak gambar ni.. sebab takde kerja cari kerja kat blog ben! hehehe. Cantik tu no tu! Setiap saat berubah! Gila aa ko ni Ben!! Tabik aku kat ko!

Ok kita mula bersegmen.. banyak dah aku terlepas.. kali ni aku tak mau terlepas lagi..




  • Sila ceritakan latar belakang anda .. 




  •  Lahir kat Kota Tinggi, Johor, tapi mak aku asal Kedah, arwah abah asal Perak.  Bukan anak jati johor laa kot.. Lama dah dok Johor ni. Habis sekolah merantau ke Shah Alam, Kelantan dan Port Dickson. Lepas tu berkahwin duduk kat Dengkil lepas tu pindah Putrajaya. Anak dah 4 orang. 2 kali beranak jer.. hehehe.. terrer tak? terrer tak? hehehe... Kuasa Allah semua tu...



  • Profesion anda sekarang ? 




  • Pekerja kontrak gomen...



  • Blog favourite anda .. kenapa ? 




  • Blog pasal keluarga. Terutamanya yang ada kembar. Nak tau kisah kembar dia orang! Lepas tu blog-blog yang cerita pasal anak-anak, budak-budak, sebab aku suka budak-budak, lepas tu blog ko Ben Ashaari, lepas tu pasal makanan!! Hahaha aku suka makanan!!



  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ? 




  • Maaf kata, blog yang terlalu mendewa-dewakan boifren dorang! Yang mendewakan awek diorang aku tak jumpa lagi.. huhuhu Haduih.. letih den... Kahwin dulu pastu lantak ko lah nak buat apa dengan laki ko tuh!!  Kalau sekadar biasa-biasa tu aku bleh terima lagi, sebab aku pun pernah bercinta gak.. Yang aku perasan, blogger perempuan yang dah kahwin, tak de la pula beria-ria nak cerita pasal laki dia.. ermm.. entah... huhhuhu banyak cerita pasal anak dan kehidupan seharian dorang jer...



  • Impian anda terhadap blog anda ..




  • Dapat kumpul seramai mungkin keluarga kembar atau blog-blog kembar! Lepas tu nak buat gathering besar-besaran!!

    Amin...


    Nak join klik sini

    Ulasan

    Citarasa Rinduan berkata…
    wah...asal kota tinggi rupanya..
    hehehe..kira murtad nie....
    sebab makayah orang luar...hehehe


    ops.....blog ayu suka masuk tak?? jeng2...poyo sungguh daku....hahah


    PS: amin...ayu doakan impian papa kembar nak gathering bersama geng2 kembar berjaya...maa tau..ayu boleh join sama....amin..
    Jamiel berkata…
    Orang johor rupanya..
    Huszaini berkata…
    ayu: hehehe saya orang kota..
    mestilah suka masuk! lagi2 pasal makan! hehehe tq yer!

    jamiel: haah! :)
    Umie berkata…
    wahh, suke blog makanan ye..saya pun..

    eh, saya lahir kat kedah & dibesarkan di perak..kawin pulak ngan suami yg asal dari kota tinggi.. ada kaitan tak ngan salahsilah keluarga anda?? kui3x...
    Huszaini berkata…
    UMIE: dekat2 dah tu... ada kot hehehehe
    Mama Kembar 3 berkata…
    U johor... so Hanny laa org utara ye? Kedah kan?
    Mutiara Bernilai berkata…
    slamat pagi..

    org kuantan yg bkerja di KL WP dtg malawat..

    jum jd kwn jum..

    snang2 nati kite leh jupe kn? :)

    folo kamu sudaahh.. :)

    p/s : kije putrajaya eh..
    erinn kechiik berkata…
    hi singgah jenguk blogger dr segmen Abg Ben

    http://rinnkechiik.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html
    slmt bknalan.
    singgah dari segmen BA.
    n terus follow kamu abah ^^

    weeee..!!!gewam3!!suke3..ssngat3..!
    header yang cantik! bestnyer3.
    2 kali beranak terus 4 eh.
    syukur tezeki.


    jemput baca

    sambal ketuk langkah demi langkah

    http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/samba-kotuk-omak-den-langkah-domi.html
    ... berkata…
    as salam..

    datang ziarah dari segmen encik ben~
    saya blogger kuala lumpur
    ukhwah dari saya~
    saya follow kamu~
    oh~ orang kota tinggi..
    jauh juga tu merantau ya =)
    pekerja kontrak apa?
    oil & gas?

    mai dtang terjah saya pula

    ben ashaari blogger ikut negeri

    nak kongsikan :

    internet lambat dan selalu disconnect, sila rujuk sini
    ... berkata…
    tak jumpa button follow.
    mana tu?
    NiSha berkata…
    tteetttttt dari JB singgah di KL

    http://heandsheloves.blogspot.com/
    >NiSha<
    GadiSQaMp0nK berkata…
    wah....wawa plak nak tunggu no 18888888
    Huszaini berkata…
    MK3: hany lahir KL tapi membesar kat penang... tak ngaku orang kl dia.. hehehe

    mamaleesya: hehehe sila2..

    Mutiara: boleh2. haah keje putrajaya.

    DSM: hehehe tq yer! sambal tu macam berapi jer pedas dia! huhuhu

    3 titik: huhuhu boleh ke panggil camtu.. keje biasa2 jer.. err nak follow kena scroll kat bawah sekali hehehe

    ACU: w'salam tima kasih singgah!

    Nisha: hai orang kampung! hehehe

    Gadis: haah! memang nak tunggu! tapi tak tau sempat ke tak! huhuhu
    ryder berkata…
    Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
    Mirull Ibnu Azman berkata…
    org kl ke johor? aku pun dah konpius.. anyway meh singgah~

    http://iammorecomplexthanyouthink.blogspot.com/
    Hannah's Collection berkata…
    wah!twin??bestnya! :D

    http://hannahapparel.blogspot.com/

    Catatan popular daripada blog ini

    Hadiah Untuk Lelaki!

    Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!