Jumaat, 18 Mac 2011

Berjalan-jalan di Mines!

Hari tu masa opah datang, kami bawa opah and the gang ke Mines, saja laa ingatkan nak naik bot, pusing-pusing tasik Mines tu.

Lepas tu bila dah sampai kat kaunter tiket tu, tutup pula, dia kata tutup sementara sebab hujan. Sementara tunggu tu, baca laa info kat situ...

Perhh.. baik punya info.. dia punya harga tiket boleh tahan gak.. Dewasa dan kanak-kanak 3-12 tahun kena caj. Bila kira-kira balik, dengan rombongan kami nih, mau dekat RM300 habis.. huhuhu.. pusing tasik 40 minit jer.. ermm...


Setelah dibincang.. ermm.. baik beli makan lagi pueh hati! Jadi kita orang pun tengok jerlah bot tu.. tak nak pun.. Sambil-sambil tu tengok ikan besar gedabak kat tepi bot tu...

Jadi, sebab tak jadi naik, kita orang pun shopping kat resakse je.. lagi pueh hati.

Lepas shopping tu on the way balik ke parking terserempak cehh.. padahal masa datang dah nampak dah.. cuma buat tak tau jer... hehehe.. dengan kereta mainan yang masuk token lepas tu bunyi-bunyi tu, apa nama tah..

Hermm.. bila dah nampak.. si Abang apa lagi.. naik terus laa.. lalu di join sekali oleh adik-adiknya... Jadi.. jadi lagi... abah dan mama pun ambil gambar... hehehehe.. gitulah kisahnya... :)

Seronok layan anak-anak nih.. jiwa kacau pun boleh tenang kan??!! hehehe




Corner baring nih!!




Makan tetap makan... aksi si AF hehehe

3 ulasan:

tims berkata...

mesti susah nak kawal dorang ni kan,sya ada 4 hero ni pon fenin dbuatnya..
slam knal..anyway mamatims folo sini,jom terjah n folow sya..

Huszaini berkata...

hehehe tak aa.. masa ni baby sitter ramai.. hehehe kawal keluar berdua dengan wife, kami letak dalam stroller kembar dan trolli hehehe

lady dayana. berkata...

comel nya baju kembar ! :)

exabytes unlimited