Sabtu, 19 Mac 2011

Iris's Cottage di Bernama TV

Salam sahabat,

Aku kat sini suka nak beritau bahawa teman sepejabat aku, dapat masuk TV saluran Bernama.

Dia dapat masuk sebab business yang dia buat diblognya berkenaan hiasan dalaman ala-ala English... memang terrer dia buat! Dia ada buat kelas untuk sesiapa yang berminat nak belajar untuk buat hiasan dalaman ala English nih... alaa... yang banyak bunga ros tu...

Nama kawan aku ni Irma, tengah mengandungkan anak pertama, rasanya dah dekat due date nih. Alhamdullillah rezeki anak kata orang... Teringat dulu-dulu dia selalu tanya aku macam mana aku dapat kembar.. hehehe... Sebab dia lepas setahun berkahwin rasanya baru lekat, (Irma kalau salah betulkan yer!). Masa dia mengandungkan anak yang sekarang ni, dia mabuk teruk sian dia, tapi sekarang dah ok dah...

Oklah untuk pengetahuan kau orang, Irma akan muncul di Bernama TV pada

Tarikh: 19 Mac 2011
Masa: 9.30 malam
Rancangan: FYI untuk segmen Masyuk


(nak juga kaler pink! konon-konon sama laa dengan Iris's Cottage! hehehe)

Nanti bolehlah kita tengok ramai-ramai rumah dia!! Cantik woo!!! Ni yang aku rasa nak pergi jalan-jalan rumah dia nih!!

Ok kalau nak tengok blog dia boleh klik sini >>>: Iris's Cottage

Ni aku cilok dari blog dia.. memang cantik dan kemas laa rumah si Irma nih!!

Tengah mengajar wartawan rasanya nih!

4 ulasan:

ADEEYA berkata...

Whitey :) hihi nk tgk lah nanti :D

Huszaini berkata...

Haa.. silalah tengok! cantikk!!

IRMAWATY AHMAD berkata...

waaahhh...tq zaini coz promote blog den yg xseberapa ni.. nak betulkan ko nye fakta..hahah

1) aku tggu 2 tahun tau, baru dptt bby...hihi
2) bukan 19 mac..tapi 20 mac..iaitu hari ini..dah terlepas pon..heheh

sekian, terima kasih

Syed Faraz berkata...

Kiểm tra video này … Điều này là buồn cười …….

http://www.youtube.com/watch?v=NTEfa_uU7b0&feature=channel_video_title



Menonton video ini … apa yang Anda pikir akan terjadi setelah ini.

exabytes unlimited