Pesta Belon Panas Putrajaya

Gambar dari myballonfiesta.com
 Salam tengahari,

Aku nak jadi wakil tak rasmi ni, sebagai seorang penduduk Putrajaya, dengan banglanya.. err.. bangganya.. aku menjemput kau orang semua datang kat Putrajaya untuk menyaksikan acara Pesta Belon Panas Antarabangsa kali ke 3 a.k.a
3rd Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2011


Acara bermula..

Tarikh: 17 hingga 20 March 2011
Masa: 7 pagi hingga 9 malam
Tempat: Monumen Alaf Baru, Presint 2, Putrajaya


Semua sekali ada 29 biji belon, 24 untuk free flying dan 9 belon bentuk istimewa pun untuk free flying..

Haahh!! Apa lagi!! Jom lah terjah!!


Maklumat lanjut boleh baca kat sini
My balloon fiesta

Pic dari myballoonfiesta.com

Gambar dari NST online
NST Online

Ulasan

Mama Kembar 3 berkata…
cam best je nih. tringin nak pi... tapi ayah kena keja weekend ni, so jawabnya mama & d boys kena dok umah je laa huhuhu...
lady dayana. berkata…
waaa sempat lg nii ad lg 2 hari !!! n pergi lah. teringin sangat nk naik belon panas ni. weeee :DDD

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!