Jom Berkelah Kali ke 2!! - Tempat Berkelah!

Haaa!! untuk jom berkelah kali ke 2 ni.. aku dah jumpa tempat dia!!! Memang menarik!! Selesa!!! Santai!! Ada air!!! Best woo!!!!

Aku bercadang nak buat jom berkelah dengan geng kembar kali 2 ni pada...


Tarikh: 3 April 2011 (Ahad)
Masa: 9 pagi
Tempat: Taman Seri Empangan, Putrajaya. (Depan PICC)

Kalau ada cadangan lain sila beritahu yer.. ni baru peringkat cadangan.. tapi tempat dah kompom! hehehe

Meh layan gambar tempat ni..

Taman Seri Empangan

Betul-betul depan PICC

Parking banyak

Nanti kumpul kat sini dulu yer! Hehehe


Ada surau, tandas, bilik baby



Kalau hujan boleh berteduh kat sini




Wakaf dia lagi besar dari wakaf Taman Canselari



Mak Guard yang banyak bagi info kat aku!

Ulasan

Mamaleesya berkata…
shanteknye tempat, geng tak kembar bole join tak hehe...tapi pagi sangat, kalo jauh kat k.l tak smpt sampai
Mama Kembar 3 berkata…
stuju ngan mamaleesya, lewatkan skit timing tu boleh tak? takut lambat lagi sbb bebudak pun baru nak celik mata hehehe.. dlm kul 10.30 ke 11 am lg cantik kot? boleh berkelah makan brunch terus.
lin berkata…
waa.... beshnye.. kali ni, nak g laa.... a'ah.. stuje ngan due2 mama kat atas!! lewat sket aaa en. penganjur..
nora berkata…
baru tau kewujudan tempat ni
kena g ni

ENTRY HOT : dia tinggalkan aku...
ida berkata…
will join this time bro husz..lewatkan sket yer..cik leesa n cik leeya ku baru terkial2 nak mandi time tu...hehehe
Huszaini berkata…
Hahaha... aku agak dah.. sama laa kita kita sumer nih!! event ni macam hari tu.. open tu all! :)

Bukan apa risau panas sangat laa pulak.. kalau petang risau hujan laa pula... 10.30 pagi ok ke?
Cik Puan Nurul berkata…
huhu selalu gak gik sini..kalo pepetang sejukk je indahh sangat..taman yang dekat menara apatah kat depan kementerian kewangan tu pun ok gak cantik gak..yg dekat ngn pasar tani tuh huhu..kalo xde anak kembar nak join gak boleh
the triplets berkata…
bestnyer org yang duk dekat putrajaya...
bestnye..cm nak join je..InshaAllah
Huszaini berkata…
Cik pUan Nurul: mai laa datang!!

the triplets: sama jer mana2 tempat :) tak dapat singgah ek?

Nurul Hanan: datang yer!
||aLeaSaRa|| berkata…
oooooo...kat sini tempatnyer..kite tak pnh gi..terfikir2 gak mana pulak presint 5 ni?presint 6 pernahlah sampai umah sepupu,ok2 nanti apa2 kite roger..huwaa..nak join!
Arianti berkata…
InsyaAllah...kalau takde aral,sampailah nanti..tak sabar rasanya hati ni nak jumpa geng geng kembar sekalian.

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!