Gambar Jom Berkelah dengan Geng Kembar Ke 2

Ini adalah entri bergambar, sila sabar untuk gambar di download... Ada 120 keping gambar. Dinasihat korang  masak dulu ke, basuh kain dulu ke, dodoikan anak dulu ke, buat kerja dulu ke, tidur dulu ke, mandi dulu ke, pergi shopping dulu ke.. lepas siap tujuh lapan kerja baru tengok balik blog nih dah siap download ke belum... aku cadangkan guna internet berkelajuan tinggi yer untuk menengok gambar-gambar dibawah nih. Lagi satu kalau nak tengok yang besar, klik jer gambar tu, boleh tengok sebesar tv 42 inci korang.

Nak baca cerita klik sini

Lagi satu, kalau korang nak copy, aku benarkan, cuma minta di creditkan gambar tu ke blog ini, amrafahan.blogspot.com nih... itu jer.. boleh kan?!! Bukan malas cuma tak rajin aku nak letak watermark kat 120 keping gambar nih! huhuhuhu...

Sebelum terlupa, harap kau orang boleh beritau err perkenalkan diri kau orang di gambar no berapa yer... ramai geng-geng kembar yang lain tak cam antara satu sama lain nih... terima kasih atas kerjasama korang!!

Meh lah layan gambar ni yer..

001

002

003

004

005

006

007 
008

009

010

011

012

013

014

015

016
Gambar No. 017 dikeluarkan dari senarai atas sebab-sebab keselamatan hehehe

018

019

020

021

022

023

024

025

026

027

028

029

030

031

032

033

034

035

036

037

038

039

040

041

042

043

044

045

046 
047

048

049

050

051

052

053

054

055

056

057

058

059

060

061

062

063

064

065

066

067

068

069

070

071

072

073

074

075

076

077

078

079

080

081

082

083

084

085

086

087

088

089

090

091

092

093

094

095

096

097

098

099

100

101

102

103

104

105

106

107

108

109

110

111

112

113

114

115

116

117

118

119

120

Ulasan

bez bez !!!! comey 2 jer.. pic 120 itu comey !
Izan Ishak berkata…
wahhhh...banyaknya! izan mintak copy gambar yg berkenaan ye~
Huszaini berkata…
sygorglidi: tq!!

Izan: orait!! amik yang full size baru best tengok!
Sarah Amanda berkata…
mintak izin amik gambar dalam ni jugak ya tuan rumah...
Huszaini berkata…
ok, just bg credit to this blog jer... :)

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!