Jangan Lupa Tau! Ada lucky draw!!

Saja nak ingatkan!

Kau orang semua aku jemput ke gathering Jom Berkelah Dengan Geng Kembar tau!

Sesiapa pun boleh join!

Kami geng-geng kembar akan berkumpul ramai-ramai!! Tak sabar pula nak jumpa dengan yang lain-lain!!

Sesiapa yang datang dan dah hantar detail kat email aku secara automatiknya layak memasuki lucky draw.

Hadiahnya


  1. Sepasang towel x 1pcs (saiz dewasa dan hand towel)
  2. Kitchen Towel x 2 pcs
  3. Lightning McQueen Towel x 2 pcs (saiz kanak-kanak) 
Kualiti towel ni dijamin 100% cotton! 
Err... gambar dia aku tak sempat ambil lagi.. hadiah dah ada dah... hehehe

Cabutan akan diadakan pada hari gathering.. 

So sesiapa yang datang dan ada detail dia pada aku, layak sertai.. hehehe..  Kiranya ada  5 orang yang bertuah laa dapat towel-towel tu nanti...

Pada sesiapa nak masuk cabutan bertuah ni bolehlah email detail kat aku

  1. Nama: 
  2. Nama blog / facebook:
  3. Alamat blog / facebook
  4. No. tel HP:
Boleh send ke email aku: aseng1@gmail.com dengan tajuk JOM BERKELAH LUCKY DRAW

Send email sebelum atau pada 10 Feb 2011 yer... senang aku nak update..

Sekian selamat menjoin yer! hehehe


Ulasan

MiMie AddNin berkata…
assalamualaikum..
budak addict ng bende free nak tanye ni..
kalu nak join lucky draw tu, kne datang gathering tu ke?
x paham cket ni..hehehhe
Izan Ishak berkata…
best tu ada lucky draw plak ye~
||aLeaSaRa|| berkata…
yehaa...alahai ni yg nak nangis ni dah lah tak dpt join,ada pulak lucky draw tu huwaaa......
Huszaini berkata…
haah... kena datang... sebab cabutan buat masa tuh.. dan hadiah pun diberi masa tuh...

silalah yer! kot-kot bertuah badan!

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!