Khamis, 3 Februari 2011

Kritikal dah nih!!

Aku sebenarnya sekarang nih dah kritikal!! Teruk tahap gaban dibelasah resakse gorgon!

Asyik teringat-ingat jer... jiwa memberontak... tak sabar!!!

Sebenarnya....
Aku rindukan AMRAFAHAN!! dan ofkos aa mama AMRAFAHAN.... sian aku... nilah 1st time aku berjauhan dengan diorang lebih 2 hari...

Pagi tadi dapat cakap dengan si Abang... aku dah rindu sangat--sangat!!! Nak jumpa peluk cium dia!! Auni Auni Auni pun!! Apa laa perangai baru dia orang sekarang nih yer!! huhuhuh.... Tadi cakap dalam fon, Abang buat flying kiss kat abah dia... siap bunyi muah-muah!! hadoii!!!! rindu rindu rindu...

Tadi petang bandar Kota Tinggi dah tak banjir... lepas laa nak ke seberang sungai pergi Sanggar Kota tempat jual tiket dan stesen bas ekspres... Nasib baik ada tiket lagi ke KL...

Esok petang aku akan balik ke KL, bas jalan pukul  6 petang, aku bajet sampai pukul 10.30 malam kat R & R Serdang... turun situ nanti wife aku ambil...

Yes!!! Akhirnya dapat juga balik jumpa anak-anak-anak-anak dan mama setelah tersangkut banjir 3 4 hari kat sini...

 €AMRAFAHAN & MAMA TUNGGUUUU!!!!! ABAH DATANG!!!!

Macam cerita Kota Tinggi menjerit pula! hehehehe

Abah rindu abang sangat-sangat!!

8 ulasan:

cikbintang berkata...

how sweet u as a dad!!!!
im proud of u!!!!
ur wife n also ur kids so
lucky to hve u!!!

**my dad..im proud of u too ^_^

Shaofie berkata...

bang, esok balik peluk cium utk amrafahan skali. hehehe.

Mama Kembar 3 berkata...

alaa cian, abah dah rindu tahap gaban yer hehe

||aLeaSaRa|| berkata...

he3..suka dgr luahan hati seorg abah yg cool dan sempoi mcm bro ni.ni mesti rindu samapi terbawa dlm mimpi ni.bro kite htr tag join ye simple je;

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/02/segmenblog-aku-bukan-privasi-lagi.html

nur aisya humaira berkata...

Assalam..
terkandas ngan banjir ye...

Entry terbaru ►Blogger : Kenali Follower Saya 3..!!:)

akeep razalee berkata...

woot!! respect anda!!kekalkan

Izan Ishak berkata...

baca tajuk n3 dah boleh agak apa dia. kes rindu2an ni mmg takleh buat main2 woooo... lagi2 kalau jarang2 berjauhan. rasa nak terbang balik je kan!

Huszaini berkata...

rasa lambat jer masa berlalu... huhuhu

exabytes unlimited