GATHERING GENG KEMBAR

Update: Tarikh tutup 14 Ogos 2011

Assalammualaikum dan salam sejahtera untuk semua,

Satu gathering untuk geng kembar akan diadakan seperti dibawah nih. Kali ini gathering diadakan khas untuk geng kembar sahaja. Kepada mana mana geng kembar yang nak join gathering nih, bolehlah  hubungi aku atau join group Dianugerahkan Kembar di FB.


Gathering Beraya dengan Geng Kembar akan diadakan pada

Tarikh: 24 Sept 2011 - 25 Sept 2011 (2 hari 1 malam)(Sabtu dan Ahad)

Tempat: Casa Rachado Resort Port Dickson http://www.casarachadoresort.com/

Masa check in: 2 petang tajam!

Masa check out: 12 tengahari

Jenis Penginapan: Apartment 2 bilik

Sewa: RM 200 semalam (Dengan breakfast untuk 4 orang)

BBQ: RM 50 per head (dewasa)

Karaoke: Akan diputuskan semasa disana

Penginapan boleh dikongsi, sila bincang sesama sendiri (Lagi jimat untuk keluarga kecil). Nak amik satu apartment pun boleh. Digalakkan membawa kuih raya /juadah raya. Sila bawa tikar untuk aktiviti di pantai

PERANCANGAN AKTIVITI:

24 Sept 2011

2pm: Check In

3pm: Sessi Berkenalan dengan geng kembar dan bergambar

4pm: Majlis Sambutan Raya Dengan Geng Kembar (di tepi pantai)

7pm: Makan Malam / BBQ

9pm: Acara bebas / Karaoke (tengok pada permintaan bayaran lain)

25 Sept 2011

7am: Sarapan beramai ramai di pantai

8am: Sukaneka

11am: Bersiap untuk pulang dan bergambar lagi! hehehe

12pm: Checkout dan bersurai

SEBARANG PERUBAHAN AKAN DIBERITAHU.

SILA CONFIRM KEHADIRAN ANDA SELEWAT-LEWATNYA

AHAD 14 OGOS 2011 (UPDATE)

SILA HANTARKAN MAKLUMAT DIRI SEPERTI

1. NAMA IBU BAPA
2. NAMA ANAK ANAK DAN UMUR SEKALI
3. BILANGAN APARTMENT (JUMLAH BILIK) YANG DIPERLUKAN.
4. JIKA BERKONGSI APARTMENT NYATAKAN BERKONGSI DENGAN SIAPA.

SILA HANTAR MAKLUMAT BERIKUT KE

AJK PESERTA: Sharifah Hanisah Bilfagih 


JIKA ADA UPDATE AKAN DIBERITAHU.

SEKIAN TERIMA KASIH

HUSZAINI
aseng1@gmail.com

******************************
1st Gathering
TAMAT SUDAH!!



Assalammualaikum dan selamat sejahtera,

Aku nak buat gathering untuk geng-geng kembar, konsep berkelah di taman... sejak aku buat list geng kembar, ramai yang minta aku buat gathering....

Jika cukup korum, ada rakan blogger kita, Mama Darwish nak panggil majalah Pa&Ma... :) waa..... kita tunggu dah lihat macam mana nanti!!!

Tujuan aku buat ni, sebab nak kumpul ramai-ramai geng kembar dan mengeratkan silaturrahim sesama kita, kenal geng-geng kembar lain dan blogger-blogger lain...

Tarikh: 12 Feb 2011 (Sabtu)

Masa: 4 petang

Tempat: Taman Canselari, Presint Diplomatik Putrajaya

Penyertaan: Terbuka kepada semua (Sesiapa pun boleh! Tapi penyertaan geng kembar sekurang-kurangnya 10 geng/keluarga, sebab apa, kalau tak cukup korum, tak jadilah jom berkelah dengan geng kembar.. hehehe

Makanan/Minuman: Pot luck, errr... betul ke eja ni? kalau salah minta maaf yer... tau ke pot luck? ala yg share-share makan tu... alaa.... yang itu... hehehe.... Ni cadangan aku laa.. bawa cukup-cukup untuk diri sendiri dan keluarga jer, lepas tu nanti dah sampai tempat berkelah tukar-tukar laa.. rasa-rasa yang lain punya... boleh? Kalau ada cadangan lain boleh beritau yer..

Tarikh tutup penyertaan: Dilanjutkan sampai 10  Feb 2011, Sila confirm sebelum atau pada tarikh ni..

Aktiviti:

  • Sessi Suai kenal
  • Makan makan
  • Ambil gambar kenangan
  • Sukaneka - kalau diberi kebenaran oleh pihak taman
  • Cabutan bertuah
Kalau ada cadangan lain boleh beritau juga ye!


Syarat-syarat nak join:

Mudah je...


  1. Mula-mula buat 1 entry pasal jom berkelah ni.. tajuk dia "JOM BERKELAH DENGAN GENG KEMBAR!!" cerita la apa yang patut... (untuk tujuan promosi / kalau tak de blog pun takpe!)
  2. Letak banner jom berkelah ni...
  3. Sila tag 2 orang rakan yang kau orang nak ajak... lebih pun takpe, kalau ada kembar lagi bagus... :) meriah sikit nanti
  4. Jadi follower? Lantak korang laa nak follow ke tak... hehehe.. tak paksa pun... janji ikhlas nak join
  5. Letak link entry kau orang kat  komen post ni
  6. Sila hantar butiran lanjut seperti di bawah kat email aku: aseng1@gmail.com tajuk dia JOM BERKELAH DENGAN GENG KEMBAR!! senang untuk aku sort nanti :) (tujuan untuk rekod kehadiran)
  • Nama blog
  • URL Blog
  • Nama peserta yang join (Abah, mama, anak kembar / anak/ nama sendiri/ nama pasangan
  • Umur anak
  • No. telefon HP dan/atau rumah

Untuk permulaan ni, aku nak taq dia orang semua nih!! dan...
Nak jemput Bro Ben sebagai tetamu khas. Sebab aku banyak belajar kat blog dia dan aku bersemangat nak buat blog supaya boleh berjaya macam dia... Amin... err... lagipun dia kan ramai peminat hehehe... terima kasih Bro Ben!
Jemputannya berbunyi begini...
"Wahai En. Ben Ashaari sudilah kiranya dikau untuk melapangkan dirimu, untuk menghadiri gathering ini..." :)

Jemput hadir ye!
  1. mama kembar 3
  2. Elly & Emmy
  3. Dua hati menjadi satu
  4. My Precious Moments & Beautiful Adorable Life
  5. Bila Dua hati bersatu
  6. Owh! Kembar
  7. me...
  8. Seindah biasa
  9. The simple woman's daybook
  10. The Triplets
  11. homelicious
  12. Esok adalah harapan
  13. Kembar Tolo
  14. A walk to remember
  15. permata ibu
  16. Qaseh milik kita
  17. my love my life
  18. Grin & Griggles Of my life
  19. triplet story
  20. Blog Ini, Bukan Lagi Suatu Privasi
  21. Sinar Raudah
  22. ain't hawt! infact, i am spicy
  23. one happy family
  24. Promises and Memories
  25. Sinar Kebahagian
  26. semua tentang kita
  27. My sweet sour love life
  28. My Cutie Pie Stories
  29. Irma's Diary
  30. I am a Wife
  31. hitam merah keihidupan
  32. Happy together
  33. soli kezu
  34. cakcibur's
  35. Miss Fai
  36. still love my life
Kepada nama-nama yang tidak tersenarai aku minta maaf ye.. Ini mana yang sempat jer.. :) Kau orang pun boleh join sebab event ni terbuka!

Kalau ada cadangan lain boleh send ke email aku aseng1@gmail.com

50 comments:

||aLeaSaRa|| said...

ho..ho..ho...heh silap pulak jadi santa claus daaa...wah,bestnya.jap lg ye kite buat n3 ni ngeee...quite bz hr ni..mak aii ramai nyer geng kembar!Suka..suka..tq ye bro tag kitorang semua he3!

MamaFarhan said...

ala...kenapa hr sabtu... huhuhuuh sedih yer... nk ikut tp ada kelas dr kol 2-6.30... wawawawawa...buat la hr ahad..sempat gak la nk berlari ke sana... sedih yer...

Huszaini said...

err... sebab hari ahad orang boleh rehat :)

tapi kita tengok yang lain macam mana yer!

Mama Kembar 3 said...

best! setakat ni blum ada plan lain lagik so nak join lah... nnt mama buat n3 about this yer

err pot luck tu bawak jajan/kropok/coklat & yg sewaktu dengannya je boleh tak? mama tak daya nak masak banyak banyak, lagipun kalau mama masak takut korang sakit pewut plak hahaha

kembatolo™ said...

erk. taley nak join la kak.
skang dah kat mesir.
mintak maaf bebanyak.
buat nanti kitorang balik pulak ea?
hehehe

...miSS fAi... said...

wah!!!!!!!!!!! aku dijemput.....!!!! walaupon akubelum berkahwin, tapi aku masih dijemput.. sgt sukkkkeeeeee!!!! insyaAllah aku boleh join...!!! suke ngn budak2 nie... xsabarnye..!!! nnti aku buat entry pasal nie k... ♥♥♥♥

n!da said...

uwaaa.. 13feb is my burfday.
mcm xdpt hadir je. uwaaaa..
sori en.huszaini.
will decide later on.

Huszaini said...

MK3: Boleh jer... terpulang pada keluarga masing masing

tolo: punya lah kacak aku nih! ko panggil aku akak!! cess!!! hehehe... ko balik sini bila pulak?

mf: sila2!!

nida: :) tak paksa pun :)

ida said...

alamak cam tak kena date jer..tapi nak join jugakkk, tak kira..nanti daku ejas2 jugak laaa...nanti daku wat entry pasal ni..tak berapa mahir lagi ni nak paste2 entry bagai...berilah peluang daku belajar dulu heee

KINA said...

insyaALLAH kina cube try tuk datang yeah,,,,,,,,,,,,,, yahoo

BEN ASHAARI said...

insyaAllah .. kalau takde masalah , sampai la saya nanti.. terima kasih kerana sudi menjemput.. terharu saya ..

de' Elle Norizi said...

nak ikut..insyallah kalu takde aral elle.cikLuna.ayah akan sampai..

nt free2 sket elle buat entry ni yea..thanks sngt mjemput ye.

rehaljingga said...

wah jemput aku..ko doa2kan la anak aku kembar..haha insyaAllah ade kelapangan aku datang..kalau ade pon mybe aku sorang la sbb time tu shud tgh pantang kt kedah..waaa!!!

Sue said...

bestnye.. thx coz jemput saya! insyaallah kalau tiada aral, bole la kita jumpa. seronok juga nak jumpa blogger2 yg punya anak kembar.. salu kalu jmpa anak kmbr kat mall mmg excited. mana tau kan kot2 pasni ada plak rezeki dpt kembar.. hehe

Mama Kembar 3 said...

mama dah buat post dah, ni link:

http://mamakembar3.blogspot.com/2011/01/jom-berkelah-dengan-geng-kembar.html

Huszaini said...

To All: Terima kasih support event nih! Aku harap event nih berjaya lah diadakan!! :)

misz sheyla said...

yg ade family aje ke?? xde family x bleh ke?? T_________T

Huszaini said...

laa.. tak baca betul2 rupanya!! penyertaan terbuka laa.. sesapa pun boleh sila hantar detail kat email je.. kalau rajin buat laa entry untuk promosi hehehe tq yer!

deqdeq said...

terbuka utk semua yer...bukan yang ada kembar je...hehehhe...klu camtu leh la DeQdEq pun join ye tak...

Huszaini said...

sila sila... :)

shapoji said...

nak tye buleh, saya nak pergi, tapi bukan seorang kembar, nan pergi sebab tuh tarikh istimewa...

Izan Ishak said...

insyaAllah...kami mmg nak join nih. nnti buat n3 utk war2kan ye~

shahjiehan said...

alamak~ SJ melepas lg la gathering ni~~~~

Huszaini said...

shapoji: boleh jer... emailkan detail

II: tq :)

Huszaini said...

SJ: InsyaAllah ada lagi, harap2 yang 1st ni berjaya!

Ayah Zaidi & Ummi Zayda said...

huwa~~~ xde list my link..
x pe la..
rasanya x dpt join la
jauh..

Ujang9897 said...

dah sent email...yeehaaaa

Mama Zara said...

yeehaaa..mama nak join jugak...

family moza will b there...will email later :)

ida said...

haaaa...dah buat entry about this...ni link nya

http://ida-homelicious.blogspot.com/2011/01/jom-berkelah-dengan-geng-kembar.html

detail nya nanti me email.

joegrimjow said...

nak joinnnn
nanti update la eh

xde anak so boleh dimaafkan xde kembar
hehe

Eda said...

alahai...melepas nak jupe kembar...

sabtu saya keje...sobss..sobsss...:'(

de' Elle Norizi said...

da buat entry,

http://lunazahra.blogspot.com/2011/01/jom-berkelah-dengan-geng-kembar.html

Elly & Emmy said...

Insyaallah. kalau tak ada apa2 halangan kita orang akan join sekali.. meriahkan lagi suasana:)

misz sheyla said...

haah la...hakhakhak...mintak maap la..okey..t nak wat entry gak

||aLeaSaRa|| said...

salam ptg..bro nak tanya ni hubby kite outstation.tgu dia tgk jadual keje dulu,kalau dia tak dpt gi kite ajak my bff cute mummy fara ngan sis kite blh kan?

adex-aieda said...

baru ada masa bukak blog nih....anak x sihat......date tumasih xder pape plam=n lagik...insyaallah.....akan joint....will email u later.....little bit bz....heheheheh

mummy darwishes said...

waaaahh...suka...tp (ada tp plak....)..dadd darwishes dh blk abu dhabi plak time tu..qis xsure leh g ke x gathering tu..tkut xsmp nk kjr fligt dr medan nnt...nnt qis wat entry ni ek...(pssst bab pa&ma tu nnt qis tnyekn kwn qis tu ek)

mummy darwishes said...

qis dh wat entry kt blog....n qis dh wat group kt fb utgk geng kembar...nnt join la ye,..boleh qis tlg promote utk event ni nnt

ayien78 said...

nk join jd geng kembar jugak boleh???eiiiii bestnya...teruja nk g sekali

Izan Ishak said...

izan dah buat n3 kat sini...harap2 sangat jadi gathering nih~

http://diariummi.blogspot.com/2011/01/jom-berkelah-dengan-geng-kembar.html

Elly & Emmy said...

kitaorang dah buat entri..
hope jadi laa yerr..

http://coretanuda.blogspot.com/2011/01/jom-berkelah-dengan-geng-kembar.html

Love... said...

nak join boleh ker? tapi lum wat aper2 post lagik on gathering nie... boleh ker?

Love... said...

da wat n3..
http://ilhamdihati.blogspot.com/2011/01/jom-berkelah-ngan-geng-kembar.html

ummie said...

da wat entry

http://umniyyahulfa.blogspot.com/2011/01/jom-berkelah-dengan-geng-kembar.html

nanti saya email info lanjut..hehe

Huszaini said...

Tq yer pada yang sudi buat entri promo pasal ni.. InsyaAllah meriah event kita nanti!

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

waahh bestnyerr..tp tarikh tu sy ade kem untk budak skolah..tak dapat pergi.uhuhu..sedeyyy

||aLeaSaRa|| said...

slm bro!ni yg tension ni.hubby kite free kite lak keje.dah lah 12hb tu kite blk kul 6pm,huwaa...tak dpt join!sori..sori...

Huszaini said...

InsyaAllah pada sapa yang tak dapat join, kita jumpa next punya gathering InsyaAllah...

ida said...

apa latest update

Huszaini said...

Program diteruskan seperti yang dirancangkan. Alhamdullillah ramai juga famili kembar dapat join!

Nanti sya update!

exabytes unlimited