Isnin, 31 Januari 2011

JOM BERKELAH DENGAN GENG KEMBAR!!

Ini adalah post melekat! Ia akan melekat kat sini sehingga 31 Jan 2011. Untuk entri terkini sila scroll ke bawah. Terima kasih :)


MAKLUMAT LANJUT BOLEH BACA DI SINI atau KLIK TAB JOM BERKELAH DI ATAS


**Nota kaki Abah

Jom lah kita meramaikan majlis! hehehehe

17 ulasan:

Makbed berkata...

Ayah Aunis...


meh wat GA. Kasi orang umah kalau menang.

http://blekros.blogspot.com/2011/01/ga-tupperware-with-love.html

anakibu berkata...

salam...family kembar 3...tagkan...amrafahan award yer...tgk kat cini erkkk...tq..

http://permataibu407.blogspot.com/2011/01/best-follower-award-from-mappiau.html

k_Own berkata...

hehe. akak ada anak 3 orang kembar ! perempuan kan ? lalala~

sab berkata...

wak kembar!! comel!!

Mekar berkata...

Wah, seronoknya ada kembar 3. Saya dan suami pun ada cita2 nak anak kembar.Setakat ni belum ada rezeki lagi. Ada ambik ubat/petua apa2 tak?

anyway, tq follow blog lama saya. Masalah saya skrg mcmana nak bawa semua follower rumah lama(termasuk anda) ke rumah baru. huhu

Huszaini berkata...

Makbed: Tq yer InsyaAllah akan buat

AI: tq yer InsyaAllah akan buat

k0wn: alaa.. ai tak suke aa orang panggil ai kakak.. kekeke... abang aa.. hehehe...

sab: tq yer!

Mekar: bagi la url blog baru tu.. lepas tu letak kat profile blog or google

Mekar berkata...

Blog baru mekar http://mymekar.com

logorithm berkata...

Wow kembar tiga! What a blessing!

Huszaini berkata...

Alhamdullillah! terima kasih!

Ross... berkata...

meriah betul la auni auni auni ni..dulu time mula2 dorg masuk taskan kbs, kecik je..skrg dh besar..kalo x kerana blog ni, dh tentu saya xdpt tgk lg auni3 ni..sy dh pindah perak xde la dpt pegang auni3 ni lg...

ummi nia berkata...

di tag lg..

http://umminia.blogspot.com/2011/01/contest-baby-tido.html

Fariduddin El-Islam berkata...

jum baca kisah perjuangan seorang bapa yang tidak berpenghujung..

http://ridoma.blogspot.com/2011/01/what-malaysia-have-done-to-malaysian.html

iPai berkata...

hee .. comel ye mereka ..

mimie1678 berkata...

wah... bestnyer... takda pulak kembar nak join...

Huszaini berkata...

takde kembar pun boleh join.. mai lah!

::contengan hati::)) berkata...

comelnye geram2 kebar 3 ea best seyh,, ;)
impian nak kembar nie ngeh2

yart follow kamo okeyh heeheh

►AdamXis◄ berkata...

As salam...dtg dr shabat blogger...singgah sini jap...wah chomel kembar2 nie...

Entry terbaru ►Sukan : Chong Wei vs Lin Dan (Terbuka Korea )

exabytes unlimited