JOM BERKELAH DENGAN GENG KEMBAR!!

Ini adalah post melekat! Ia akan melekat kat sini sehingga 31 Jan 2011. Untuk entri terkini sila scroll ke bawah. Terima kasih :)


MAKLUMAT LANJUT BOLEH BACA DI SINI atau KLIK TAB JOM BERKELAH DI ATAS


**Nota kaki Abah

Jom lah kita meramaikan majlis! hehehehe

Ulasan

Makbed berkata…
Ayah Aunis...


meh wat GA. Kasi orang umah kalau menang.

http://blekros.blogspot.com/2011/01/ga-tupperware-with-love.html
anakibu berkata…
salam...family kembar 3...tagkan...amrafahan award yer...tgk kat cini erkkk...tq..

http://permataibu407.blogspot.com/2011/01/best-follower-award-from-mappiau.html
k_Own berkata…
hehe. akak ada anak 3 orang kembar ! perempuan kan ? lalala~
sab berkata…
wak kembar!! comel!!
Mekar berkata…
Wah, seronoknya ada kembar 3. Saya dan suami pun ada cita2 nak anak kembar.Setakat ni belum ada rezeki lagi. Ada ambik ubat/petua apa2 tak?

anyway, tq follow blog lama saya. Masalah saya skrg mcmana nak bawa semua follower rumah lama(termasuk anda) ke rumah baru. huhu
Huszaini berkata…
Makbed: Tq yer InsyaAllah akan buat

AI: tq yer InsyaAllah akan buat

k0wn: alaa.. ai tak suke aa orang panggil ai kakak.. kekeke... abang aa.. hehehe...

sab: tq yer!

Mekar: bagi la url blog baru tu.. lepas tu letak kat profile blog or google
Mekar berkata…
Blog baru mekar http://mymekar.com
logorithm berkata…
Wow kembar tiga! What a blessing!
Huszaini berkata…
Alhamdullillah! terima kasih!
Ross... berkata…
meriah betul la auni auni auni ni..dulu time mula2 dorg masuk taskan kbs, kecik je..skrg dh besar..kalo x kerana blog ni, dh tentu saya xdpt tgk lg auni3 ni..sy dh pindah perak xde la dpt pegang auni3 ni lg...
ummi nia berkata…
di tag lg..

http://umminia.blogspot.com/2011/01/contest-baby-tido.html
Fariduddin El-Islam berkata…
jum baca kisah perjuangan seorang bapa yang tidak berpenghujung..

http://ridoma.blogspot.com/2011/01/what-malaysia-have-done-to-malaysian.html
iPai berkata…
hee .. comel ye mereka ..
mimie1678 berkata…
wah... bestnyer... takda pulak kembar nak join...
Huszaini berkata…
takde kembar pun boleh join.. mai lah!
comelnye geram2 kebar 3 ea best seyh,, ;)
impian nak kembar nie ngeh2

yart follow kamo okeyh heeheh
►AdamXis◄ berkata…
As salam...dtg dr shabat blogger...singgah sini jap...wah chomel kembar2 nie...

Entry terbaru ►Sukan : Chong Wei vs Lin Dan (Terbuka Korea )

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!