Bandar Kota Tinggi dah naik air!

Selamat pukul 11 pagi! hehehe.. tah hapa hapa tah....

Hari ni 31 Jan 2011. Jam 11.15am

Nak update nih!!! Baru tengok kat FB member aku... Bandar Kota Tinggi dah naik air!!

Waaa... macam nak banjir besar macam dulu jer!! Hujan tak berhenti lagi nih!!! Makin lebat adalah...

Kota Tinggi dah naik air...

Ulasan

ch@ berkata…
oooh my, mujur kita dah shopping masa hari Sabtu, itu pun hujan sahaja. semalam balik KL dari Kota Tinggi sehingga rumah di KL, hujan sepanjang jalan. Mudah-mudahan teduh la sehari dua ini. Kasihan orang yg buat kenduri.
Atiqah ab.Samad berkata…
kat kluang pon da nek air, uma akak kita da masuk air kot... hermmmm
Ayiep Lavera berkata…
bbrapa perkampungan kat Jb ni da naik air . ada gak yang hampir tenggelam..
adex-aieda berkata…
kalau kota hujan lagik...mmg macam confirm banjir macam tahun dulu tuh......
Shahrunnisak berkata…
kat melaka pun dah ada kawasan yang air naik

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!