Ahad, 10 Julai 2011

Gambar AMRAFAHAN main bowling!

Assalammualaikum dan selamat petang! Hari tu aku ada bitau nak bawa AMRAFAHAN main bowling kan, so hari ni baru berkesempatan nak cerita dan masukkan gambar dalam blog nih..

Abang laa paling excited sebab dah banyak kali janji dengan dia nak bawa main bowling, akhirnya tertunai gak.. Mula mula taknak join budak opis aku laa sebab risaukan AMRAFAHAN macam mana nak bawa nak jaga... Nasib laa diorang tolong jaga.. hehehe ramai nak jadi babysittter.. Alhamdullillah.. Si Abang sampai jer tempat bowling terus nak main... hehehe... Nasib laa Auntie auntie sporting.. hehehe terima kasih yer tolong layan AMRAFAHAN... Orang kedua excited ialah AF sampai merajuk rajuk laa.. comel jerrr!! hahahaha...

Aku tak main pun bowling, cuma jadi pemerhati jerlah.. kalau main pun rasanya tak khusyuk kot.. mata melilau cari abang.. huhuhu...

InsyaAllah lain kali nak pergi dengan mama pula! Tapi tak tau laa boleh control AMRAFAHAN ke tak! huhuhu...

Abah dan Aqil


Letak semua dalam nih senang nak kontrol dorang! hehehe




Abang excited main bowling! Bila bola tak kena pin, dia buat muka kecewa! hahaha lawak laa abang!!

Budak merajuk!!

Auntie ajar abang main bowling!

Budak merajuk lagi! Tangan letak belakang tu!



Menunggu giliran!! hehehe

AN yang nak main juga!



Auni Auni Auni dengan member opis aku!

Peace!



Bergambar dulu sebelum mula bermain!

Abang baling bola bowling!

2 ulasan:

:|: TinTa Kibod :|: berkata...

cayalah..men boling berbaju kurung!..hehe...

Auni Auni Auni ..kemana pun mst jd perhatian...ape tah lagi org nk jaga...

FirdausShafawi berkata...

sedih la....g main boling x ajak.....
T_T

exabytes unlimited