Jumpa Kembar lagi la!

Assalammualaikum dan selamat pagi..

Semalam semasa aku nak ambil ubat kat farmasi klinik, aku terjumpa laa dengan kembar 2 perempuan nih.. Comel dan putih budaknya.. tapi kesian dorang.. dua dua sakit mata... baru jer berumur tujuh bulan.. Sempat laa sembang dengan ayah dia lepas tu tukar tukar no telefon.

Aku ada ajak dia join group Dianugerahkan Kembar di FB, boleh share pendapat dan pandangan.. Bila sembang lagi bro Hisyam ni datang sendiri bawa anak anak dia sendiri untuk pemeriksaan doktor ditemani anak pertama dan kedua dia.. dah besar anak pertama dan kedua dia ni..dah boleh diharap.. sebab tu rileks jer dia... dia beritau aku isteri dia kena kerja jadi kena bergilir cuti..

Sempat laa ambil gambar dorang... hehehe..



Bertambah lagi geng kembar... seronoknya!


**hari ni kena pergi klinik lagi laa doktor nak masukkan ubat dalam mata aku nih hah! huhuhu

Ulasan

Ema Mokzima berkata…
hmm bertambah la geng kembar.... ema pun nak gak kembar..insyallah..kalau Allah nk bagi.. ema suka sgt2....
eliyaezlinalias berkata…
wahhhhhh...indah nyer anugerah Tuhan~~~
Noriz berkata…
bertambah lagi kenalan ek...bagus mengeratkan ukhuwah tu...
Huszaini berkata…
Ema: InsyaAllah mudah2an diberikan rezeki dari Allah.. sama macam wife saya dulu, suka sgt2 kembar, alhamdullillah kami dikurniakan kembar!

eliya: Alhamdullillah!

Noriz: Alhamdullillah! moga diberkati Allah
mama comel berkata…
wah..seronok eh...kalau diizinkan nak jugak kembar...mudah2an..

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!