Selasa, 12 Julai 2011

Kabur!!!

Aku baru lepas cek mata kat klinik guna fundus kamera, sebelum tu kena titis ubat kat dua dua belah mata nak bagi anak mata membesar.. Bila dah titik ubat mata akan jadi kabur untuk tiga ke empat jam.

Tadi lepas cek, nurse tu kata mata aku nampak elok jer.. Tapi tak tau lah kejap lagi nak jumpa doktor nih... Tengah tunggu turn.. Risau gak nih.. Sebab sekarang nih mata kiri aku lebih kabur dari mata kanan.. Ni taip blog pun kabur kabur jer... Tapi aku nak taip gak! Huhuhu...

Semalam doktor ada kata, kalau test ni tak nampak apa apa, dia nak rujuk pakar mata... Waaa.... Lagi laa risau...

Harap harap kejap lagi jumpa doktor, beritau benda yang baik laa... Huhuhu..

Published with Blogger-droid v1.7.2

3 ulasan:

Alin Hassan berkata...

taik mata bsepat kot..tu yg tak nampak tu. hihi. gurau je. semoga baik2 je eh..

aizamia3 berkata...

bermata 4 kah selepas ini..?

macam en. suamiku.. ;)

cdah berkata...

so skarang camne? doc ckap ape

exabytes unlimited