Muka kelat sungguh!

Tadi lepas solat jumaat aku dan wife hantar goodies dan kek untuk sambut birthday si Abang kat taska. Kebetulan pula pada hari ni ada lagi satu birthday kawan taska abang.. Kalau ikutkan tarikh birthday Abang dah lepas lama dah.. cuma tak bekesempatan buat sambutan untuk dia.. Kebetulan masa birthday AMR kami di Bukit Fraser..

Alhamdullillah hari ni dapatlah sambut birthday dia.. Tapi aku tak tau kenapa biasanya kalau nyanyi lagu birthday nih muka abang happy jer.. tapi hari ni kelat sungguh! Agaknya baru bangun tidur kot.. Takperlah janji sambut birthday dia.. masa nak tiup lilin kek tadi pun muka kelat jer... Aku dah rekod video baikkk punya tapi tak boleh save!! tekanan perasaan betul laa.. abis memori indah tu!! jadi dapat ambil gambar jer..

Auni Auni Auni pun ada.. depa semua tolong colek kek dengan jari.. hehehe

Muka kelat!


Kek Birthday AMR turns 3

Auni eerr.. Auni laa.. tengah colek kek! hehehe



Tengok Auni tu! Firasatku mengatakan tu AN hehehe...



Mainan dorang adalah sudu!! Cuba tengok kat sini gak!


Sambut birthday dengan kawan setaska!








Ulasan

eddy syrol berkata…
saya suke zaman budak2... arghhh....rindunya zaman budak2.... (~_~)


jom terjah...




SABAR MENCAPAI IMPIAN






MINTA DERMA KE MINTA SEDEKAH
LIND JOHARI berkata…
hahaha...auni auni auni suka main sudu!!!!
iPai berkata…
hee .. hepi bday !!! hehe
niena shopping2u berkata…
hepi bday buat si comel tu :)
[n a j e e b] berkata…
fuhh..style...rambut auni3 smua ada jambul remos...gulung2! hahaha!
Huszaini berkata…
eddy: semua orang suka! memang best zaman budak2!

LJ: haah feberet dorang!! huhuhuhu

ipai: tq bg pihak abang!!

niena: tq bg pihak abang!

najib: haah ikut tokwan diorang..

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!