Tensen! dah sampai limit!!

Aku tensen nih tak boleh nak upload gambar ke blog melalui picasa melalui blogger droid.. Sebab limit kat picasa 1G jer... Nak lebih kena bayar... Huhuhu...

Takperlah... Nanti aku beli laa... Baru senang nak update blog guna blogger droid..
Published with Blogger-droid v1.7.1

Ulasan

Sky0ne berkata…
ape benda yg ko upload sampai limit ni? Aku punya baru guna 3% je pun...
Mama Kembar 3 berkata…
dari dulu nak tanya, blogger droid tu apa kebendanya? dah try google tapi tak paham jugak hehehe. utk upload blog via tepon yer?
Roza Ami Nanomiya berkata…
ye ker? bukan semua blog intergrate dengan picasa ker skang?
Huszaini berkata…
skyone: entah? gambar anak2 aku laa kot.. ermm.. gambar gathering kembar dulu kot.. ada dekat 100 keping aku upload tu yg jadi penuh tu.. huhuhu baru ingat...

mk3: blogger droid tu satu application untuk telepon yg menggunakan OS Android untuk meng update blog menggunakan tipon tanpa perlu guna pc or laptop. yang perlu ada internet jer...

RAN: haah setahu aku macam tu... tapi bila aku upload gambar guna tipon, tak boleh, tapi kalau guna PC boleh pulak..

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!