Mabeles!! tapi bahaya!!!

Aku baru lepas makan murtabak ni.. aku beli kat Edy Murtabak Special. Dia jual atas lori niaga tu jer.. tapi memang ramai pelanggan dia.. Gerai eer lori dia terletak di sebelah jalan nak ke Uniten sebaris dengan gerai kuih muih dan goreng pisang yang banyak tu.. Memang ramai yang order dengan dia.. Untuk masak murtabak saja ada 4 kuali besar.. penuh semua... banyak kan?!!

Memang tebal dan mabeles laa... tapi bahaya sebab buat aku mengantuk dan tertidur kat opis.. huhuhuhu... bahaya woo... Untuk kali ni aku order murtabak ayam special.. korang tengok gambar kat bawah nih.. jenuh nak perabih nih.. hehehehe

Edy Murtabak Special

Ada 3 jenis murtabak
1. Special (Ayam) RM 4
2. Double Special (Ayam) RM 9
3. Legend (Daging) RM 5

Sebelah kiri murtabak ayam sebelah kanan murtabak daging


Tebal kan! Ni baru yang special, kalau double! pehh jenuh nak makan..

Nampak tak stok telur dan daging yang belum bancuh lagi tu... untuk sehari berniaga jer tu.. kuah dia korang tengok, seperiuk!


Mabeles mabeles mabeles!!

Peta ke Gerai ini. kot kot ada yang teringin nak cuba.. bolehlah cari kat sini yer..

View Edy Murtabak Special in a larger map

Ulasan

gedek! berkata…
Tebal macam mutabak raja!

Saya suka murtabak marhaein je...
Huszaini berkata…
Hehehe... Ni macam je murtabak raja, tapi rakyat marhaein boleh jer makan
conangirlz berkata…
wahhh..nie y rase mcm mau mkn murtabak nie! yummy.. :)
Yaati Nor berkata…
hiu siap bg google map..hehehe dekat dgn opis saya tp xpernah cuba..gi sana mst sesak xde parking..bosan..
[n a j e e b] berkata…
yaaa..suke..suke....tp slalu berani beli time weekend je...klu opis hour mau la beradu di khayalan kat opis.. LOL!
Rai berkata…
aduh...dia meniaga dari pukul berapa ke pukul berapa..wiken meniaga tak?
Shahrunnisak berkata…
azeni,mai hantaq ke mlaka ckit... ngidam dah ni
Huszaini berkata…
Conangirlz: hehehe sedapp!!! silalah makan memang pueh hati!!

yati: kot kot ada yang mencari.. sebab ari tu buat entri pasal mee rebus ada orang tanya tempat dia.. tu alang2 nih bagi sekali laa

najeb: hehehe... patut laa sihatt

rai: biasanya dari tengah ari sampai petang wiken ada gak..

caon: hang mai laa sini rumah abang nanti abang belikan.. nak pos nanti basi plak.. ehehehe
Myvitrd berkata…
Memang terbaik baru semalam wife belikan.. hari ni nak beli lagi.. hehehe

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!