Happy Birthday AMR!

Hari ni hari jadi anak aku yang sulung Aqil Muhammad Rayyan yang ke 3.

Sedar tak sedar dah 3 tahun berlalu.. Abah dan Mama doakan anak abah ni menjadi anak yang soleh, hormati orang tua, tak degil, dengar cakap abah dan mama, berjaya dalam hidup dan dimurahkan rezeki InsyaAllah...

Abah dan Mama sayang Abang sangat sangat!! Harap harap lepas ni abang tak payah pakai diapers lagi tau! Huhuhu... Toilet training tak lepas lagi nih..

Tadi bila aku nyanyikan dia lagu happy birthday, si abang malu malu hehehehe... InsyaAllah balik dari Fraser ni kita pergi tengok Kung fu Panda ye abang!

Sempena birthday abang ni aku ada lagi berita gembira... Nanti aku cerita kat korang yer... Err... Agak agak korang boleh teka tak berita gembira tu?

Published with Blogger-droid v1.6.9

Ulasan

mamaelly berkata…
happy besday aqil encemmmmmmm..mintak hadiah mahal2 kat mama abah tau :P
CIKU berkata…
hepy besday to u too..jadi anak yang soleh kelak
||aLeaSaRa|| berkata…
wah happy bday aqil budak hensem!!!kami semua doakan agar diberkati usia,dimurahkan rzki,jadi anak yg soleh,dan smga berjaya ucapkan selamat tggl pada pampers he3.....
Mama Kembar 3 berkata…
Happy birthday Aqil! Dah big boy dah ni :-)

berita gembira? abah dpt keja baru ke? or amrafahan nak dpt adik??? hehe
Huszaini berkata…
mamaelly: b/p: terima kasih! hahaha mahal yer!! heheh.. InsyaAllah

ciku: InsyaAllah tq!!

alea: tq!! InsyaAllah.. masalahnya aqil yg minta pakai pampers nih.. huhuhu

mk3: tq mama! hehehe abah dapat keje baru aa.. dapat adik? melompat mama dia! kekekeke
da bujang dohhhhh eheheheeee

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!