Medical checkup laa pulakk!! & Amrafahan bercakap!

Assalammualaikum dan selamat pagi uu ollsss!!!

Pagi ni aku kat klinik gomen p9 ni nak buat medical checkup untuk kerja baru aku tu nanti.. Sampai tadi dalam pukul 9, humang haii... Punya laa ramai manusia.. Nasib baik ada wifi percuma jadi takdelah boring sangat tunggu.. Ingat kedai mamak jer ada wifi percuma?! Sini pun ado laa.. Hehehe

Rasanya 1 hari juga laa nak siapkan semua nih.. Nak amik darah nak x ray nak cek mata telinga gigi sumer sumer laaa..

Nanti lepas buat checkup nak kena buat akuan bersumpah pula.. Waaa.. Banyak betul proses dia.. Ehhh tak boleh merungut.. Tu proses wajib yang kena dilalui oleh setiap bakal kakitangan gomen..

Mudah mudahan semuanya berjalan lancar..

Ok cerita Amrafahan pula.. Sekarang ni AF dah pandai pujuk orang... Bila abang ke adik dia nangis, dia datang kat kawan tu lepas tu tangan letak kat badan orang tu sambil belai belai dan cakap "Tak tak tak tak tak" hehehe comel jer.. Dia buat macam tu sebab dia tiru aksi mama bila pujuk dia or adik adik dia...

Sekarang ni AFAHAN semua sibuk nak bercakap, dah ada butir butir perkataan yang boleh kita fahami macam bila nak suruh orang beralih, diorang sebab "tepiiii" panjang jer tepi dia tu.. Kalau nak tambah makan sebut "nak agi" kalau nak mengecek makanan kita pun sebut "nak agi" walaupun sebelum tu kita tak bagi lagi makanan tu kat dia... Lagi satu diorang nih dah pandai menyanyi, bila dengar lagu kat radio, nanti ada laaa bunyi yang keluar dari mulut diorang.. Tapi tań∑ paham apa laa cumanya diorang bergumam ikut rentak lagu tu.. Suka tengok tapi tak sempat nak ambil video sebab aku tengah memandu.. Hermm macam mana pun nanti aku nak ambil juga video diorang menyanyi... Nanti kalau dapat aku upload sini yer...

Ermmm... Tak sabar nak tunggu diorang nih petah bercakap.. Mesti happening dan pening nanti!! huhuhu
Published with Blogger-droid v1.7.1

Ulasan

Mama Kembar 3 berkata…
wah dah nak pandai bercakap yer? bestnya! happening dan pening itu sudah pasti hehehe ;-)
Huszaini berkata…
Mk3 dah mengalaminya... Huhuhu lepas ni turn kami pulak!!
CIKU berkata…
best best bila dgr anak dah boleh cakapkan.
Habib Jewel
Axie04 berkata…
isk2 bestnyer
anak saya x pandai cakap lagi
tapi mulut bising je


klinik p9 tu memang la ramai sesangat
try g klinik p5 la
Rai berkata…
seronok bila anak da pandai cakap.. paling tak tahan bila da start mengajuk..gerammm je..
[n a j e e b] berkata…
"~~tak..tak...tak..~~" alahai~
mashi berkata…
happening & pening...hehe
Mama Zara berkata…
dah petah nanti jenuh melayan...hihi
Syafiq Rosli berkata…
hehe..untg la dah nk berckp..
pasl exabyte tak clash pn
:|: TinTa Kibod :|: berkata…
eh ni sorang yg nyanyi wat konset pn tak menahan..pe lg koir ni nt..ahaha mst happeninggg punyalahhhh....

~TinTa KiBod~
Roza Ami Nanomiya berkata…
bakal retis kembar tiga? hehe

Catatan popular daripada blog ini

Hadiah Untuk Lelaki!

Nak bawa apa yer untuk Berkelah dengan geng kembar nanti!