Sabtu, 25 Jun 2011

Gaya tidur dalam kereta!

Hari tu kami pergi mydin usj beli barang barang untuk goodies besday Aqil.. Kami pergi lepas kerja.. jadi sampai malam laa kami bershopping.. Bila dah malam tu, masing masing dah mengantuk.. masuk kereta terus jer tidur.. hehehe..

Sebagai abah yang baik.. aku sempat laa snap gambar diorang tidur dalam kereta.. Auni Auni Auni.. maafkan abah yer.. abah suka tengok aksi korang tidur! hehehe



Masa aku ambil gambar nih, dah sampai rumah dah.. kasihan tengok diorang.. jadi aku snap laa gambar.. huhuhuhu...




Ni gambar semasa tengah shopping kat dalam mydin tu.. Sekarang nih tak payah pakai stroller dah.. semua sumbat dalam troli nih! hehehe... Senang nak kawal...

Gila best mydin nih! Puas hati kalau beli barang borong!! Memang murah sangat sangat!! Err.. beli kat tingkat 3 tau! Tempat untuk beli borong.. tingkat 2 tu dia punya supermarket... err.. hypermarket..

AN tengah buat perangai baru dia... jijijijijii... gitu laa bunyinya...



Tengok si Abang tu!!

Semasa kat parking sebelum masuk dalam

9 ulasan:

cik rama-rama berkata...

auni2 ni mmg mencuitkan hati lar...lucu jer tgk diorg.. hihi

Makbed berkata...

sampai 2 troli naaaa... hhehhe.comey je.


auni dah selamat dapat adik dah.

mashi berkata...

hehe...comeynya..

Bigdaddyz berkata...

haha...mmg begitulah rupanya kalau budak2 dah penat sangat....kembar 3...pasti hebat rintangannya.!

-ini diary saye- berkata...

dah nmpak besar auni bila pakai mcm tu.. :)

Mama Kembar 3 berkata...

sian punya pasal abah snap gambar yer? hehehe. cute!

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

seksiiii adehhh

Roza Ami Nanomiya berkata...

jijiji tu gelak kan? hehe

Huszaini berkata...

cik rama2: terima kasih!! heeheh

makbed: tahniah yer! waa dah setat berblogwalking nih! dah sihat sangat aa nih!!!

mashi: terima kasih!

bigdaddyz: Alhamdullillah boleh diharungi lagi.. :)

ids: dah setahun 7 bulan dah dorang..

mk3: haah siannn... tu yg amik tu... susah nak dapat moment macam tu lagi..

MEQA: hehehe nampak pusat!

RAN: er... gelak campur perbuatan geram.. hehehe

exabytes unlimited