Sabtu, 16 April 2011

Ermmm sedapnya!!!!


Saja nak test pic say editor... hehehe

7 ulasan:

Mama Kembar 3 berkata...

walaupun rambut serabut, still cute!

btw, pic say editor tu dlm software apa?

Huszaini berkata...

err.. pic say editor pro ni software dalam tipon android... entri ni guna tipon post kat blog, edit guna pic say editor nih..

paham ke? hehehe

sayang oranglidi.dot berkata...

comeynyer auni haziqah nie.. hihiih
betol kan?

Huszaini berkata...

eeerrrrr...... betul nama dia auni.. tapi tak pasti auni mana.. kekekeke kena tanya mama dia aa.... hehehehe

Izan Ishak berkata...

oohhh...abah auni pun confuse ni auni mana ye. sedap makan fries ke tu?

Huszaini berkata...

Izan: haah ... heehehe... feberet Auni Auni Auni

Elif Putrisari berkata...

Sedap kali ini Gamis Modern
Baju Batik Modern
Baju Batik Modern
Paket Internet Tri
Potato Recipe
Trik facebook

exabytes unlimited