Jumaat, 15 April 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT

Kali ni Ben ajak ke zaman budak-budak dulu... sebab aku pun sezaman dengan dia... banyak laa kartun dulu-dulu yang best sekarang tak de...

Aku suka semua kartun yang aku sempat senaraikan kat bawah nih sebab aku hidup di zaman tu!!




 Suka voltron sebab robot dia bleh cantum-cantum


 Sebab popeye aku suka makan bayam

Smurfs adalah kartun yang comel 

Thundercats kartun dia nama power dan gagah!


Suka kartun disney yang lama-lama


Suka gila aku kat cerita nih! Sanggup beli komik dan tengok kat tv


Sekarang Aqil pun suka otomen gak! hehehe


Gaban akan bertukar dalam masa 0.005 saat!! laju siot dia tukar baju dia! huhuhu


Aku suka looney toons!!

Gila banyak aku suka kartun nih!! Err.. memang aku ni peminat kartun sejak dari kecil lagi!! hehehehe
Semua ni antara yang aku ingat laa.. banyak lagi sebenarnya!! huhuhuhu

Kartun yang aku tak minat langsung

Aku tak ingat dan tak jumpa kartun apa yang aku menyampah?!! huhuhu

Dulu aku berangan nak jadi..



Sebab gagah dan tak perlu superpower untuk menentang kejahatan!! Kena ada gajet canggih jer hehehe

P/s: semua gambar adalah ihsan encik google. sekian terima kasih!

Sekian saja untuk segmen Ben kali nih!!!



Kena laa letak header Ben ni... nanti dia majuk pula!! hehehehe

8 ulasan:

padlie berkata...

Dulu minat ngan popeye.. satu family tengok..

Huszaini berkata...

haah sama laa kita suka sgt popeye!

Feizal berkata...

tetap xbleh lawan gaban..hahhaha

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

Mak Dara datang dari blog BA.. suka tak.. suka tak.. suka tak.. hahaha =)

Mama Kembar 3 berkata...

mama pun minat semua katun tu, except yg komik tu. Lagi satu fevret is Transformers, tak leh miss hehe

Fuuyooh berkata...

salam kenal.. datang dari blog abg ben.. hehe

Huszaini berkata...

feizal: gaban memang power! hehehe

mak dara: alaa.. suka ke tak suka nih! hehehe

mk3: haah sama laa suka transformers tapi tak letak.. hehehe

fuuyoo: selamat kenal!! tq yer!!

fRaMe+LenSeS berkata...

gaban potong resakser ke 4 bhgn kan? wahh. suka2.. ehehe moto taya 3.. :D

exabytes unlimited